Connect with us

technokrata

Wi-Fi kontroller és 256 MB flashmemória egyetlen SD kártyán

Kütyük

Wi-Fi kontroller és 256 MB flashmemória egyetlen SD kártyán

A SanDisk egy olyan új SD (Secure Digital) memóriakártyát jelentett be, mely 256 MB flashmemória kapacitáson kívül Wi-Fi vezeték nélküli csatlakoztathatóságot is kínál a vásárlók számára.


A vállalat munkatársai a bejelentés kapcsán elmondták, hogy a vadonatúj fejlesztésnek számító SDIO terméket elsősorban a Windows Mobile operációs rendszerrel ellátott mobiltelefonok, illetve kéziszámítógépek piacára szánják.

Ez a világ első olyan SDIO kártyája, mely flash ROM adattároló szolgáltatást vezeték nélküli funkciókkal kombinál, habár a SanDisk kínálatában korábban már fellelhető volt egy olyan speciális Compact Flash kártya, mely 32 MB memóriakapacitással és ugyancsak Wi-Fi kontrollerrel rendelkezett. A most debütált újdonság számos Wi-Fi biztonsági funkcióval rendelkezik, így például támogatja a WEP-et (Wired Equivalent Privacy), a 802.1x-et, a PSK-t és a WPA-t. Segítségével 300 lábos körzetben maximum 11 Mbit/s-os adatátviteli sebesség érhető el.

A 256 MB memóriát és Wi-Fi kontrollert felvonultató kártyát a SanDisk Amerikában, Európában és Ázsiában egyaránt 129 dolláros áron kívánja forgalmazni. A termék a Pocket PC 2002, Pocket PC 2003 és Windows Mobile 2003 operációs rendszert futtató eszközökkel kompatibilis.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle