Connect with us

technokrata

Nokia 3220: világító markolat és fényüzenet-küldés a kameratelefonon

Kütyük

Nokia 3220: világító markolat és fényüzenet-küldés a kameratelefonon

A Nokia 3220 kameratelefon ritmikus, vibráló fényekkel jelezte érkezését – és egyben a tömegben a barátokkal való kapcsolattartás újszerű módját is bemutatta.

A görögországi Thessalonikiban megrendezett Nokia Totally Board eseményen bemutatkozó Nokia 3220 az áttetsző Nokia Xpress-on markolatról ismerhető fel, amely a hívások és üzenetek érkezésekor a csengőhanggal megegyező ritmusban pulzáló fényt bocsát ki. A felhasználó által kivágható előlap-betétek, a csengőhangokat, háttérképeket, a különböző színvilágokat és fényjátékokat felölelő mobilstílusok révén egyszerű és szórakoztató feladat a telefon testre szabása. Ráadásul a Nokia 3220 árcéduláján körülbelül 250 euróról induló, nem támogatott viszonteladói ár olvasható.


A szöveges-, kép- és multimédiás üzenetküldésben élen járó vállalat most egy új találmányt mutat be: a fényüzenet-küldést. Ha a Nokia 3220 telefont ide-oda mozgatjuk, a Nokia Xpress-on Fun Shell lámpácskái kigyulladnak, és a levegőben úszó üzenetet írnak a fejünk fölé. Ezentúl máshogy küldünk majd üzenetet zsúfolt termekben vagy szabadtéri koncerteken.

Hogy van a törzs? Valakit ki kellene szavazni? A Nokia 3220 a népszerű tévésorozat, a Survivor első mobiljáték-változatában teszi próbára túlélő-képességeinket. Irányítsuk a szereplőket! Alakítsunk szövetségeket! Szavazzuk ki ellenfeleinket! Keljünk versenyre a többiekkel, hogy a végén csak mi maradjunk! A lebilincselő mobiljátékokat, alkalmazásokat és szolgáltatásokat, köztük a Survivort, a www.nokia.com/shop oldalon vásárolhatjuk meg.

Ha másfajta élményre vágyunk, használjuk a Nokia 3220 telefont botkormányként a Nokia Xpress-on borításhoz kapcsolódó aktív mozgást bemutató játékokban (motion games)! Ugorjunk bele, és mozgassuk végig a figurákat a kalandok és próbatételek során! Az értékesítési csomagban két aktív mozgásról szóló játék található: a SwampRacer légpárnás motorcsónakos verseny, és az AirExpress, ahol egy egzotikus félsziget világa felett szabadon repkedhetünk.

Mi az értelme az igazi kalandoknak, ha nem tudjuk megosztani őket másokkal? A beépített VGA kamera segítségével a multimédiás üzenetküldési szolgáltatáson (MMS) át képeket és videofelvételeket küldhetünk. A fényképek és a videók egyszerűen tárolhatók a Nokia 3220 telefonon, így egész évben velünk lehetnek a szép nyári emlékek.

A Nokia 3220 azoknak a sugárzó egyéniségeknek ad választ, akik szeretnek a buli középpontjában lenni.

A Nokia 3220 háromsávos kameratelefon, amely két változatban lesz kapható: a GSM 900/1800/1900 telefon elsősorban az európai és az ázsiai piacon, míg a GSM 850/1800/1900 változat főleg az amerikai kontinensen kerül az üzletekbe. A készülék szállítása a tervek szerint 2004 nyarán kezdődik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle