Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kedvező nyári roaming-ajánlat a Pannon GSM-től

Kütyük

Kedvező nyári roaming-ajánlat a Pannon GSM-től

Különleges roaming-ajánlattal kedveskedik nyaraló előfizetőinek a Pannon GSM: 2004. június 1-je és augusztus 31-e között 14 ország egy-egy mobilszolgáltatójának hálózatából egyetlen, jól megjegyezhető díjat állapít meg a cég, mellyel a társaság számlás előfizetői hang-, adat- és faxhívásokat folytathatnak külföldről.

A díj minden időszakban és irányban -vagyis belföldi hálózattól függetlenül- azonos, ára bruttó 249 forint percenként. Az ajánlat kiterjed a Starmap Alliance nemzetközi mobilszolgáltató-szövetség minden tagjára és további népszerű nyaralási célországokra is. Az egyszerű, kedvező tarifa érvényes a hazánkkal szomszédos Ausztria, Horvátország, Szlovákia és Szlovénia, illetve a nyáron különösen kedvelt Görögország, Nagy-Britannia, Olaszország, Spanyolország és Tunézia megfelelő szolgáltatójánál is.

A Pannon GSM előfizetői egyszerűen kiszámítható költségekkel tarthatnak tehát helyszíni élménybeszámolót az otthoniaknak – időszaktól függetlenül, kapcsolási díj nélkül, kedvező percdíjjal. Az ajánlathoz tartozó percdíj akkor érvényes, ha a megfelelő szolgáltató hálózatát választja ki az előfizető a telefonján. Ezt a legtöbb telefonon a Beállítások / Telefon beállítások / Hálózatok / Kézi hálózatválasztás menüpont alatt teheti meg. (További információ a kézi hálózatválasztásról a készülékek használati útmutatójában található, vagy a Pannon GSM nonstop információs vonalán, a 173-on – minden más hálózatból: +36 20 920 0200 – kapható.) Az ajánlat igénybevétele a Pannon GSM számlás ügyfelei részére automatikus és díjmentes.

Az ajánlatban részt vevő operátorok:
Ausztria: ONE (Starmap partner)
Dánia: Sonofon (Starmap partner)
Görögország: Cosmote
Horvátország: HT Mobile
Írország: O2 Ireland (Starmap partner)
Olaszország: Wind (Starmap partner)
Nagy-Britannia: O2 UK (Starmap partner)
Németország: O2 Germany (Starmap partner)
Norvégia: Telenor (Starmap partner)
Spanyolország: Amena (Starmap partner)
Svájc: Sunrise (Starmap partner)
Szlovákia: EuroTel Bratislava
Szlovénia: Mobitel
Tunézia: Tunisie Telecom



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés