Connect with us

technokrata

Elindult az N-Gage QD mobil játékgép szállítása

Kütyük

Elindult az N-Gage QD mobil játékgép szállítása

A Nokia az N-Gage-család legújabb eleme, az N-Gage QD játékgép európai, afrikai, és távol-keleti szállításának elindulásáról számolt be.

Az egyes piacokon 49,99 euróért kapható N-Gage QD játékgép nagyszerű mobil játékélményt, ergonómikus formát és továbbfejlesztett játékfunkciókat kínál a felhasználók számára.


Az új, kompakt N-Gage QD készülék az azonnali játékélményhez kártyacserét biztosító multimédiakártya- (MMC) bemenettel, hosszabb élettartamú akkumulátorral, továbbfejlesztett konzollal, élesebb képernyővel és erőteljes smart telefon funkciókkal rendelkezik. Újdonságként bemutatkozik az N-Gage Aréna indítóprogram is. A játékrajongók az összes kedvenc N-Gage játékukat kipróbálhatják, az N-Gage Aréna révén a mobilhálózaton csatlakozhatnak a világ mobiljátékos közösségéhez, a Bluetooth vezeték nélküli technológiának köszönhetően pedig egymástól behatárolt távolságban többszereplős játékokban is részt vehetnek.

A játékszaküzletekben és mobilszolgáltatói üzletekben kapható N-Gage QD játékgép a már létező, és a most készülő exkluzív N-Gage játékokat: többek között az Ashent, a Pathway to Glory-t és a Pocket Kingdom: Own The World-öt, emellett a kasszasikernek számító The Sims: Bustin´ Out-ot, a Crash Nitro Kartot és a Tiger Woods PGA TOUR 2004-et is támogatja.

Az új N-Gage Aréna indítóprogrammal az N-Gage Aréna minden eddiginél könnyebben elérhető, hiszen az indítóprogram segítségével a játékosok közvetlenül a játékgépről juthatnak el az N-Gage Aréna közösségébe. Az N-Gage Aréna tagjai kommunikálhatnak egymással, exkluzív tartalmakat tölthetnek le, megnézhetik a rangsort, eseményeken és programokon vehetnek részt, és még sok egyéb lehetőség várja őket.

Az N-Gage QD játékgép olyan fejlett smart telefon funkciókat is támogat, mint a személyes információ-kezelés, az XHTML böngészés, az elektronikus levelezés, és a további Series 60 alkalmazások letöltése és telepítése.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák