Connect with us

technokrata

Újabb Siemens mobilok: érkezőben az SL65, az A65 és az A57

Kütyük

Újabb Siemens mobilok: érkezőben az SL65, az A65 és az A57

Napvilágot láttak az első információ morzsák és kémfotók a Siemens közeljövőben érkező három vadonatúj mobiltelefonjáról, az SL65-ről, az A65-ről és az A57-ről.


Ahogy az elődmodell SL55, úgy az SL65 is különleges szétcsúsztatható kialakítást kapott, valamint egy rendkívül kompakt méretű beépített digitális fényképezőgéppel gazdagodott. Az SL65 ötszörös digitális zoom funkcióval rendelkező kamerájának segítségével maximum 640×480 pixeles (VGA) felbontású felvételeket lehet készíteni. A videofilmek felvételére és lejátszására is alkalmas Siemens SL65 kijelzője immár 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes.

A Siemens nem csak a drága divattelefonok, hanem az olcsóbb kategóriában versenyző hétköznapi mobilok piacán is újítani kíván, méghozzá nem is egy, hanem rögtön két modellel. A Siemens A65 elsősorban többszólamú polifonikus csengőhangjairól és MMS támogatásáról ismerszik meg, az abszolút low-end kategóriás A57-et pedig a GPRS kompatibilitás és a színes kijelző jellemzi legjobban.

A német gyártó előreláthatólag június18-án Berlinben leplezi majd le a három vadonatúj készüléket, melyek egyébként rövid időn belül várhatóan a kereskedelmi forgalomban is meg fognak jelenni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle