Connect with us

Hirdetés

technokrata

Euro 2004 – gólok WAP-on, videó MMS-ben a T-Mobile-nál

Kütyük

Euro 2004 – gólok WAP-on, videó MMS-ben a T-Mobile-nál

A T-Mobile WAP-portálján már május elejétől a fontos képes és szöveges információk megtalálhatók az EURO 2004-ről, júniusban pedig a Labdarúgó Európa-bajnokság minden mozzanata nyomonkövethető lesz a T-Mobile jóvoltából.

A T-Mobile, mint az UEFA EURO 2004 hivatalos támogatója és mobilszolgáltatójának segítségével az ország hét városának

T-Mobile foci EB klubjában, valamint WAP-on, SMS-ben, MMS-ben és a Magyarországon újdonságnak számító videó MMS üzenetekben követhetők nyomon a kontinens legjobb labdarúgó csapatainak mérkőzései.

A nyári hónapokban, azaz június 12. és július 4. között a világ számos országában, így Magyarországon is a televíziós, rádiós és internetes híradásoknak köszönhetően rengetegen követik majd izgalommal az UEFA EURO 2004 csoportmérkőzéseit, elődöntőit és a finálét. A magyarországnyi Portugália 8 városában, 10 stadionban megrendezésre kerülő Labdarúgó EB során 4 csoportban 16 csapat küzd az elsőségért. A látványos megnyitó és záró eseményekről, valamint mérkőzésekről a T-Mobile szöveges, képes, videós hírszolgáltatásaiból és EB klubjain keresztül minden megtudható.

Az UEFA EURO 2004 ideje alatt a T-Mobile az ország hét városában – Budapesten, Győrben, Debrecenben, Miskolcon, Szegeden, Pécsett és Velencén – jó hangulatú focinézőre és játékra invitálja a sportág rajongóit. A felejthetetlen percek mellett a játékok szerencsés nyertesei között naponta Nokia és Sharp telefonok kerülnek kisorsolásra és mezek, pólók, dzsekik, sapkák, sporttáskák és UEFA EURO 2004 focilabdák (hivatalos Adidas Roteiro labdák) várnak gazdára. Aki pedig a T-Mobile játékának köszönhetően igazán szerencsésnek bizonyul, a helyszínen, azaz Portugáliában szurkolhat valamelyik mérkőzésen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés