Connect with us

Hirdetés

technokrata

U15: a Siemens legújabb harmadik generációs mobiltelefonja

Kütyük

U15: a Siemens legújabb harmadik generációs mobiltelefonja

A tavaly ősszel bemutatott, UMTS-rendszerű hálózathoz kifejlesztett készülék videotelefonként működik, s nagy sebességgel képes filmek továbbítására is.

Emellett a telefon rendelkezik valamennyi multimédiás funkcióval, így videofelvételt készíthetünk vele, kép- és videoüzeneteket küldhetünk és fogadhatunk, s a zenebarátoknak MP3 lejátszót is beleépítettek. Mindemellett az U15 kialakítása stílusos és igazodik a legújabb formatervezési trendekhez. A készülék a magyarországi UMTS-hálózat év végére várható kiépülésével egyidőben kerül a hazai üzletekbe.


Az U15 készülék segítségével videohívásokat bonyolíthatunk le, a UMTS-technológia pedig lehetővé teszi a nagysebességű internetelérést és adatátvitelt. A Siemens modellje zökkenőmentesen kommunikál a GSM-hálózatokkal is, így segítségével a föld kerekén bárhol elérhetőek leszünk.

A két beépített digitális VGA kamera segítségével a telefon fényképek és videofelvételek készítésére is alkalmas, s multimédiás funkciói segítségével filmeket és zenéket tölthetünk le. A videókat a 65 ezer szín visszaadására képes, 176×220 pixeles kijelzőn nézhetjük meg, s 64 MB tárhely gondoskodik a fontos felvételek megőrzéséről.

Az MP3 lejátszó segítségével a zenerajongóknak még a hosszú utazások alkalmával sem kell lemondanunk a kikapcsolódásról. A sport szerelmesei élőben nézhetik meg a sportközvetítéseket, a filmrajongók pedig egyetlen gomb segítségével le tudják tölteni a filmelőzeteseket és mozihíreket. Képüzeneteinket MMS-en keresztül továbbíthatjuk, a készülék kezelését pedig hangirányítás és -tárcsázás könnyíti meg. Emellett a telefon széles tárházát kínálja az irodai funkcióknak is, így e-mail kliens valamint Outlook-kompatibilis határidő-, feljegyzés- és telefonkönyv-funkcó segít bennünket abban, hogy minél hatékonyabban intézzük ügyeinket.

A Java technológiának köszönhetően az új alkalmazásokat letölthetjük, cserélhetjük és másokkal is megoszthatjuk. Szórakoztatásunkra három programot is beépítettek, többek között az ANNO 1503 és a Worldmate stratégiai játékok mobiltelefonra kifejlesztett változatát, de emellett globális időzóna-információkat, időjárás-előrejelzést és térképeket is találhatunk rajta. A 140 grammos készülék Bluetooth-szal is csatlakoztatható más kiegészítőkhöz, s a kiváló hangminőség biztosítása érdekében tartozékként jár hozzá egy sztereó fejhallgató is.

Az egyelőre csak a harmadik generációs hálózattal rendelkező országokban kapható U15 telefon a magyarországi UMTS-hálózat év végére várható kiépülésével egyidőben kerül a hazai üzletekbe.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés