Connect with us

Délutántól legyen Happy! – új díjcsomag a Pannon GSM-től

Kütyük

Délutántól legyen Happy! – új díjcsomag a Pannon GSM-től

A Pannon GSM június 1-től új, kártyás előfizetést kínál azon ügyfeleinek, akik számára a mobiltelefon elsősorban a munkaidőn kívüli jóízű, alapos beszélgetések és a barátokkal, ismerősökkel való folyamatos kapcsolattartás eszköze.

A hívásiránytól független percdíjakat, valamint rendkívül kedvező csúcsidőn kívüli tarifákat nyújtó Pannon Happy egyszerű és könnyen átlátható megoldás a csúcsidőn kívül sokat telefonáló előfizetőknek. A tarifacsomagot azok számára dolgozta ki a mobilszolgáltató, akik telefonjukat nem digitális infokommunikációs központnak, hanem a gyakori beszélgetések használati eszközének tekintik.

A Pannon GSM hagyományosan élen jár a hívásiránytól független, egységes percdíjú előfizetések terén, és ez a Pannon Happy esetében sincs másképp. Csúcsidőben bruttó 69 forintos, majd délután 6 órától kezdve, illetve hétvégén csupán 19 forintos percdíjjal hívható minden magyarországi telefonszám. Ez az utóbbi összeg érvényes a szöveges üzenetek (SMS) belföldi irányú küldésére is. Ezek az eleve kedvező költségek azonban még tovább csökkenthetők a megszokott módon az akár 25 százalék kedvezményt biztosító, nagyobb értékű feltöltőjegyekkel.

A Pannon Happy számos olyan fontos kényelmi szolgáltatással bír, amit a Pannon GSM többi csomagjánál már megszokhattunk, így többek között elérhető róla a nemzetközi hívásokat kedvezőbb áron biztosító PluszNulla, a Pannon GSM SMS-alapú információs szolgáltatása, a PannonIndex, vagy a mindennapos tranzakciókat leegyszerűsítő Mobil Bankfiók – azaz csupa olyan megoldás, amely akkor is hasznos lehet a felhasználók számára, ha nem divatcikként vagy üzleti eszközként tekintenek készülékükre. A Pannon Happy csomagnak ugyanakkor nem része az MMS-küldési, vagy WAP-böngészési lehetőség.

˝A Pannon Happy ideális választás azok számára, akik elsősorban a munkaidő leteltével veszik kézbe mobiltelefonjukat˝ – mondta az új tarifacsomagról Ove Fredheim, a Pannon GSM vezérigazgatója. ˝Egységes díjrendszerével kiszámítható, kedvező percdíjaival pedig egy vonzó, gazdaságos kommunikációs megoldás˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom