Connect with us

Véget ért az Intel és DJ Sterbinszky közös remixversenye

Kütyük

Véget ért az Intel és DJ Sterbinszky közös remixversenye

Május végéig lehetett pályázni az Intel és a Sterbinszky & Bruckmann-páros közös remixversenyére, melyre a határidőig több mint 250 pályamű érkezett.

A beérkezett remixeket az eredeti mű szerzői, Sterbinszky és Bruckmann a napokban bírálják el. Az eredményekről, illetve a nyertesekről Sterbinszky hivatalos honlapjáról, illetve Sterbinszky hírleveléből lehet értesülni majd. A feladat Sterbinszky & Bruckmann “Club Rotation” című dalának átdolgozása volt, zenei stílus- és terjedelembeli kötöttségek nélkül.

A tíz legjobb remix készítője egy-egy példányt kap Sterbinszky & D.Deejay hamarosan megjelenő “AXEtázis a Palaceban 4” című mixlemezéből, míg a nyertes mű akár fel is kerülhet a szerzőpáros következő lemezére. Az első három helyezett további értékes Intel nyereményben részesül. A díjak várhatóan DJ Sterbinszky egy hamarosan megrendezésre kerülő buliján kerülnek átadásra.

2004-ben a remixpályázat támogatója volt a világ legnagyobb chipgyártója, az Intel is. A hazai kezdeményezéssel a vállalat meg kívánja mutatni, hogy számára is fontos a zenei tartalmak előállítása és kezelése, illetve arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a chipgyártó legújabb processzorai a zeneiparban is megállják a helyüket, gyorsaságuk és teljesítményük által.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom