Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már virágot is vásárolhatnak mobiltelefonjukkal a T-Mobile ügyfelei

Kütyük

Már virágot is vásárolhatnak mobiltelefonjukkal a T-Mobile ügyfelei

A Viragneked.hu-val együttműködésben újabb lehetőséggel, a virágküldéssel bővült a mobiltelefonos vásárlás köre a hazai m-kereskedelem terén vezető szerepet játszó T-Mobile Magyarország Rt-nél.

A mobil vásárlás szolgáltatás köre a mozijegyvásárláson, hirdetésfeladáson és virágküldésen túl a közeljövőben tovább bővül.


Vége lehet a rohanásnak, az elfelejtett név- és születésnapoknak, üzleti köszöntőknek. A T-Mobile és a www.viragneked.hu virágküldő szolgáltatásával május 20-tól T-Mobile-os mobiltelefonnal bármikor könnyedén megrendelhetők és kifizethetők az alkalomhoz illő virágcsokrok. A WAP-on elérhető virágvásárlás szolgáltatással a T-Mobile Magyarország Rt. (korábban Westel) ügyfelei a megfelelő kategóriák szerint (születésnap, gratuláció, évfordulók stb.) a több mint 40 különböző virágcsokor leírása, megfelelő készülékkel pedig a virágkompozíciók fotói alapján is választhatnak.

A döntést követően a címzett elérhetőségének (név, cím), valamint a megrendelő telefonszámának megadása után az üdvözlőkártya tartalma, a csokor mérete, valamint a kiszállítás időpontja is szabadon meghatározható. A virág és a küldés díja a havi számlával, illetve Domino kártyások – és meghatározott összeg felett előfizetéses ügyfelek esetén is – az előre feltölthető m-com egyenlegből fizethető ki. A megrendelt virágcsokrokat a T-Mobile partnere, a www.viragneked.hu Budapesten és a főváros 30 kilométeres körzetében sürgős esetben 3 órán belül (reggel 8 és este 9 óra között) szállítja házhoz.

A T-Mobile hazai ügyfelei számára a mobiltelefonos vásárlás egyre elérhetőbb közelségbe kerül az élet számos területén. A legnagyobb magyarországi mobilcég előfizetői ma már jegyet válthatnak a Budapest Film mozijaiba, hirdetést adhatnak fel a Népszabadságba és virágot is rendelhetnek. Mobiltelefonjuk pedig a megbízások teljesítése során a kommunikáción túl ˝elektronikus pénztárcaként˝ szolgál. A szolgáltatás igénybevételéhez mindössze egy vásárlási kódra van szükségük, amelyet a T-Mobile ügyfelei SMS-ben, WAP-on vagy interneten igényelhetnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés