Connect with us

technokrata

CX65: középkategóriás Siemens készülék különlegesen nagy méretű színes kijelzővel

Kütyük

CX65: középkategóriás Siemens készülék különlegesen nagy méretű színes kijelzővel

A CX65 különlegesen nagy méretű, 13 cm2-es színes kijelzővel rendelkezik, és mindazokat a multimédiás funkciókat tartalmazza, amelyek igazán szórakoztatóvá és személyre szabottá teszik a mobilkommunikációt.


A CX65 az MMS lehetőségeinek teljes palettáját felvonultatja, így segítségével minden eddiginél színesebben fejezhetjük ki magunkat. A beépített VGA videókamera lehetővé teszi, hogy megörökítsük a legemlékezetesebb pillanatokat. A felvételeket a különlegesen nagy méretű, 13 cm2-es, 65.536 szín felbontású kijelzőn nézhetjük meg tökéletes minőségben.

A CX65 kiemelkedően sokoldalú készülék: a Java technológia segítségével személyiségünkhöz igazíthatjuk a telefont, a középen elhelyezett joystickkel könnyedén elérhetjük a játékokat, ha pedig éppen úton vagyunk, az e-mailjeinket is letölthetjük telefonunkra. A sokféle funkció ellenére a készülék egyszerűen kezelhető, s még egy virtuális ˝asszisztens˝ is segít bennünket.

A telefon megbízható működését 11 MB-os memória támogatja, amely nagy mennyiségű információ tárolására teszi alkalmassá a készüléket. Az adatok gyors letöltéséről és továbbításáról a GPRS technológia gondoskodik, legyen szó akár videóküldésről vagy játéktelepítésről. A CX65-tel egyetlen feltöltéssel akár öt órát beszélhetünk, és a készenléti idő hossza akár 250 óra is lehet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle