Connect with us

technokrata

CF62: a Siemens első összecsukható telefonja

Kütyük

CF62: a Siemens első összecsukható telefonja

A Siemens első összecsukható (clamshell) telefonja, a CF62 letisztult formájával és két kijelzőjével ragadja meg a figyelmet.


A CF62 ideális választás azoknak, akik a tökéletesen kidolgozott részleteket kedvelik. Az összecsukható, krómozott felületű készülék magában rejti a hajszálvékony hurokantennát. A rendkívül stílusos telefon letisztult formájához tökéletesen illeszkednek matt szürke és kasmír színei. Az összecsukott készülék a legkisebb zsebbe is belefér, tömege pedig mindössze 85 gramm.

A telefon két kijelzővel rendelkezik. A kék színű, monokróm külső kijelzőn összecsukott állapotban is meg tudjuk nézni, ki hív bennünket. A belső a nagy méretű, 65.536 szín felbontású CSTN színes kijelzőn életszerűen jelennek meg az MMS üzenetek és a képek, amelyeket a csatlakoztatható QuickPic kamerával készíthetünk el. A letisztult külső igen sokféle funkciót rejt magában: a háromsávos CF62 polifonikus csengőhangokon szólal meg, emellett Java, GPRS és WAP alkalmazásokat is tartalmaz. A készüléken akár öt órán át beszélhetünk, és akár 220 órán keresztül áll rendelkezésünkre. A CF62 telefon a világon elsőként Magyarországon kerül bevezetésre.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp