Connect with us

technokrata

C65: MMS-funkcióval rendelkező Siemens telefon a szélesebb közönségnek

Kütyük

C65: MMS-funkcióval rendelkező Siemens telefon a szélesebb közönségnek

A beépített kamerával, csatlakoztatható vakuval és MMS-küldési lehetőséggel rendelkező, egyszerűen kezelhető C65 szélesebb rétegeknek teszi lehetővé a multimédiás funkciók használatát.


A C65-öt azok a felhasználók fogják kedvelni, akik túlnyomó részt a leglényegesebb funkciókat használják, és egyszerű kezelhetőséget várnak el mobiljuktól. A készülékben beépített kamera van, 130×130 pixeles színes kijelzője 65.536 szín felbontású. Emellett Java, WAP és GPRS alkalmazásokat is kínál használójának.

A készülék különlegessége a Photopet nevű virtuális háziállat, amelyet fotókkal kell ˝etetni˝ ahhoz, hogy életben maradjon. A Java technológia és a letöltést segítő asszisztens közreműködésével további alkalmazásokat, többszólamú csengőhangokat, képeket és játékokat tölthetünk le könnyedén a Siemens mobile honlapjáról.

A szervezőfunkció, a telefonkönyv, a naptár és a világóra segítenek bennünket programjaink összeállításában. A készülék akár 410 óráig is rendelkezésünkre áll, és öt órán át is beszélhetünk rajta folyamatosan.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle