Connect with us

technokrata

A Pannon GSM összevonja az Internet Mail-cím és a Pannon Mobil Posta szolgáltatásokat

Kütyük

A Pannon GSM összevonja az Internet Mail-cím és a Pannon Mobil Posta szolgáltatásokat

A szolgáltató Internet Mail-cím, illetve Pannon Mobil Posta szolgáltatásai június 28-tól összevontan Mobil Posta néven érhetőek el.

A Pannon GSM tájékoztatja előfizetőit, hogy az igénybevételi díjat utólag fizető (számlás) szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek 2.2. pontjában foglalt rendelkezésekre tekintettel, valamint az igénybevételi díjat előre fizető (kártyás) szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek I.3.3. pontjában foglalt rendelkezésekre tekintettel az igénybevételi díjat utólag fizető (számlás), valamint az igénybevételi díjat előre fizető (kártyás) szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek 2004. június 28-tól az alábbiak szerint módosulnak.

Internet Mail-cím és Pannon Mobil Posta szolgáltatás
Az Internet Mail-cím, illetve a Pannon Mobil Posta szolgáltatásaink Mobil Posta néven összevonásra kerülnek. Az Internet Mail-cím, illetve a Pannon Mobil Posta szolgáltatásainkat igénybe vevő előfizetőink számára a továbbiakban az előzőek helyett automatikusan a Mobil Posta szolgáltatás kerül aktiválásra.

Mobil Posta
A szolgáltatás lehetővé teszi a szolgáltató mindenkori hirdetményeiben meghatározott feltételeknek megfelelően szöveges üzenetek fogadását, illetve elektronikus levelezés folytatását az interneten keresztül. Az előfizetők választhatják a korábbi Pannon Mobil Posta szolgáltatásnak megfelelő funkciók használatát is.

A Mobil Posta szolgáltatás az összevonásra került szolgáltatások funkciói mellett teljes körű levelező és naptári rendszert kínál SMS-értesítési lehetőséggel. Az előfizető SMS-értesítést kérhet új levél érkezéséről, naptári bejegyzéseiről, egy adott idő alatt érkezett levelek számáról, vagy SMS-ben fogadhatja az üzenetet is.

A Mobil Posta szolgáltatás elérhető internetes honlapon, WAP-on, SMS alapon és kliens szoftver segítségével.

Az igénybevétel feltétele:
A szolgáltatás használatának feltétele az SMS szolgáltatás megrendelése, illetve a szolgáltató mindenkor érvényes díjszabásában szereplő – ezen szolgáltatásra vonatkozó – használati díj megfizetése. Aszolgáltatás csak regisztráció – internetes honlapon, a 173-as információs vonalon ügyintéző segítségével, illetve PannOnline-on keresztül történt megrendelés) – után vehető igénybe.

A szolgáltatáshoz kapcsolt regisztráció díjmentes. A szolgáltatás csak a Pannon GSM Rt. hálózatából vehető igénybe.

Az elektronikus levelezés folytatásához az előfizető részéről szükséges egy számítógép vagy egyéb berendezés, amely az interneten keresztül képes kapcsolódni a Szolgáltató levelezôszerveréhez. A PannonW@P szolgáltatással bármely WAP- képes mobiltelefon-készülék ilyen berendezésnek tekinthető. Az igénybevétel egyéb feltételeiről a szolgáltató mindenkori hirdetményei adnak tájékoztatást.

Az igénybevétel korlátja:
Ha a mobiltelefon nem alkalmas szöveges üzenetek küldésére és fogadására. Az SMTP-szerveren keresztül történő levélküldés csak a Pannon GSM hálózatából vehető igénybe. Havi előfizetési díj nem kerül felszámításra.

A szolgáltatás igénybevétele során minden számlázási időszakban, tarifacsomagtól függetlenül a telefonra érkező értesítő SMS-ek után díj – nettó 5,20 (bruttó 6,50) Ft/ fogadott üzenet – fizetendő.

A módosított Általános Szerződési Feltételek teljes szövege a Pannon GSM bemutatótermeiben és internetes honlapján 2004. május 28-tól az előfizetők rendelkezésére áll. Amennyiben az előfizetők a jelen módosítást nem kívánják elfogadni, úgy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (4) és (5) bekezdéseiben meghatározott jogokkal élhetnek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle