Connect with us

technokrata

Gyorsan bővül a mobil internet-használat a Pannon GSM ügyfelei körében

Kütyük

Gyorsan bővül a mobil internet-használat a Pannon GSM ügyfelei körében

A hívások fogadásán és kezdeményezésén túlmutató, korszerű szolgáltatások, a WAP- és internet-használat iránti igény folyamatosan nő a mobilhasználók körében.

A Pannon GSM néhány hónapja a korábbi csomagokhoz képest kedvezőbb feltételekkel kínálja a megújult GPRS alapú WAP- és internet-hozzáférési szolgáltatását, többek között a hazai piacon egyedüliként kínál havidíj nélküli GPRS Internet-használatot ügyfeleinek. Az eddigi tapasztalatok rendkívül kedvezőek, az új díjcsomagok hatására dinamikusan fejlődik a WAP- és internet-használat a Pannon GSM előfizetői körében: fél év alatt mintegy három és félszeresre nőtt a mobil internetszolgáltatás felhasználóinak száma.

2003 októberétől a Pannon GSM új GPRS alapú WAP és Internet csomagokat kínál az igények minél gyorsabb és színvonalasabb kielégítése érdekében. A csomagokban rejlő legfőbb újdonság az egyszerűség: nemcsak a WAP-hoz, de az internethez is hozzáférhet minden felhasználó, a WAP- és internet-elérés árai azonosak, a csomagok mind az előfizetéses, mind a kártyás ügyfelek számára elérhetőek, ráadásul immár a kártyás ügyfelek számára is működik a GPRS roaming szolgáltatás. Az új csomagok árban is kedvezőbbek, így jelentős költségcsökkenés is elérhető.

Négy új csomag született, melyek közül a legnépszerűbbel, a GPRS Starttal havidíj nélkül internetezhetünk és WAP-ozhatunk. Az egyszerűség kedvéért a Pannon GSM a GPRS Startot az új előfizetők részére automatikusan aktiválja, de a csomagot a régebbi ügyfelek is ingyenesen megrendelhetik. Az internet használatban bekövetkezett látványos emelkedés mutatja a havidíj nélküli hozzáférés sikerét.

A WAP- és különösen az internet-használatban bekövetkezett erőteljes növekedés azt igazolja, hogy az egyszerűbb, könnyebben átlátható, kedvező díjszabású WAP- és internet-hozzáférési szolgáltatások elnyerik az ügyfelek tetszését.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp