Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyorsan bővül a mobil internet-használat a Pannon GSM ügyfelei körében

Kütyük

Gyorsan bővül a mobil internet-használat a Pannon GSM ügyfelei körében

A hívások fogadásán és kezdeményezésén túlmutató, korszerű szolgáltatások, a WAP- és internet-használat iránti igény folyamatosan nő a mobilhasználók körében.

A Pannon GSM néhány hónapja a korábbi csomagokhoz képest kedvezőbb feltételekkel kínálja a megújult GPRS alapú WAP- és internet-hozzáférési szolgáltatását, többek között a hazai piacon egyedüliként kínál havidíj nélküli GPRS Internet-használatot ügyfeleinek. Az eddigi tapasztalatok rendkívül kedvezőek, az új díjcsomagok hatására dinamikusan fejlődik a WAP- és internet-használat a Pannon GSM előfizetői körében: fél év alatt mintegy három és félszeresre nőtt a mobil internetszolgáltatás felhasználóinak száma.

2003 októberétől a Pannon GSM új GPRS alapú WAP és Internet csomagokat kínál az igények minél gyorsabb és színvonalasabb kielégítése érdekében. A csomagokban rejlő legfőbb újdonság az egyszerűség: nemcsak a WAP-hoz, de az internethez is hozzáférhet minden felhasználó, a WAP- és internet-elérés árai azonosak, a csomagok mind az előfizetéses, mind a kártyás ügyfelek számára elérhetőek, ráadásul immár a kártyás ügyfelek számára is működik a GPRS roaming szolgáltatás. Az új csomagok árban is kedvezőbbek, így jelentős költségcsökkenés is elérhető.

Négy új csomag született, melyek közül a legnépszerűbbel, a GPRS Starttal havidíj nélkül internetezhetünk és WAP-ozhatunk. Az egyszerűség kedvéért a Pannon GSM a GPRS Startot az új előfizetők részére automatikusan aktiválja, de a csomagot a régebbi ügyfelek is ingyenesen megrendelhetik. Az internet használatban bekövetkezett látványos emelkedés mutatja a havidíj nélküli hozzáférés sikerét.

A WAP- és különösen az internet-használatban bekövetkezett erőteljes növekedés azt igazolja, hogy az egyszerűbb, könnyebben átlátható, kedvező díjszabású WAP- és internet-hozzáférési szolgáltatások elnyerik az ügyfelek tetszését.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés