Connect with us

technokrata

Speciális Forma-1-es Siemens SX1 okostelefon

Kütyük

Speciális Forma-1-es Siemens SX1 okostelefon

Németország vezető mobiltelefon gyártója, a Siemens Mobile egy különleges, alacsony darabszámú SX1 okostelefon szériát dobott piacra.


A Forma-1 designnal megáldott készülék újdonság alapvető funkcióit és szolgáltatásait tekintve tökéletesen megegyezik a hagyományos SX1-es telefonokkal, vagyis nagy méretű színes kijelző található benne, képes videót rögzíteni és MP3 zenéket lejátszani, van benne rádió és beépített memóriáját memóriakártyák segítségével könnyedén tovább lehet bővíteni.

Mivel a Siemens a száguldó cirkuszban a McLaren Mercedes csapat egyik fő támogatója, nem meglepő, hogy a limitált szériájú SX1-es modellek az ezüstnyilak designját kapták meg. Ennek megfelelően például bekapcsoláskor egy MP4-19-es McLaren száguld át a kijelzőn, a képernyőpihentetőn Kimi Raikkönnen, valamint egy ezüstnyíl látható, csengőhangként a versenyautók motorhangja funkcionál, ezenkívül pedig Forma-1-es videók is helyet kaptak az elegáns megjelenésű telefonon.

A különleges kialakítású SX1 ára jóval magasabb, mint az alapmodellé, egy-egy ilyen készülékért ugyanis nem kevesebb mint 649 eurót kell fizetni a boltokban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle