Connect with us

technokrata

Pannon GSM: InfoRádió hírek telefonon keresztül

Kütyük

Pannon GSM: InfoRádió hírek telefonon keresztül

Vágja zsebre a híreket szlogennel, a Pannon GSM segítségével május végétől interaktív telerádiós szolgáltatást indít az InfoRádió.

A 06-20/INFO-958 (06-20/4636-958) telefonszám tárcsázásával Magyarország vagy a világ bármely pontjáról egy normál hívás díjáért élőben hallgatható magyar piac egyetlen 24 órás hírrádiója.

Az online hallgatás mellett a hívó egy menürendszerben kiválaszthatja és meghallgathatja a hírrádió műsorából csak az őt érdeklő hír- vagy információs blokkot is. Külön lehívhatja a legfrissebb híreket, vagy a legfrissebb gazdasági információkat, a sporthíreket, vagy – mielőtt belevetné magát a csúcsforgalomba – meghallgathatja a legfrissebb közlekedési híreket. Reggel, öltözködés közben pedig segítséget nyújthat a megfelelő ruházat kiválasztásában a legfrissebb időjárás jelentés, a nap megtervezéséhez hasznos információkkal szolgálhat az orvosmeteorológiai előrejelzés meghallgatása. Mindezek mellett az érdeklődők bárhol, bármikor lehívhatják az InfoRádió egyórás Aréna c. adásának előző napi, teljes adását is.

Az InfoRádió, amely már két éve a BBC stratégiai partnere, új szolgáltatását elsősorban azon rendszeres hallgatóinak kínálja, akik a munkájuk során éppen a hírrádió vételkörzetén kívül tartózkodnak, illetve azoknak, akik bárhol, bármikor várakozás nélkül azonnal friss híreket, vagy egyéb információkat akarnak hallgatni. A nyár folyamán a szolgáltatás a legfontosabb események híreivel bővül, így például külön menüpontban lehívhatóak lesznek majd a foci EB legfrissebb hírei, vagy augusztusban az athéni Olimpiával kapcsolatos legfrissebb információk is.

Módos Márton, a hírrádió ügyvezető igazgató-főszerkesztője kiemelte: ˝Az új telerádiós szolgáltatás segítségével a hallgató függetleníteni tudja magát a rádiós vételkörzet és a műsorrend szabta korlátoktól. Nyaralás közben vagy két tárgyalás között, itthon vagy külföldön, azaz bárhol és bármikor egy normál hívás díjáért közvetlenül hozzájuthat az őt érdeklő információhoz, anélkül, hogy bármi mást meg kellene hallgatnia˝.

Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója hozzátette: ˝Az InfoRádió és a Pannon GSM tartalomszolgáltatási együttműködésével létrejött szolgáltatás egyedülálló a magyar piacon, és jól demonstrálja azt, hogy megfelelő technikai háttérrel a mobiltelefon alapfunkcióin kívül is milyen hasznos társ lehet az üzletben és a magánéletben egyaránt˝.

A szolgáltatás induló menürendszere: A 06-20-4636958 tárcsázása után 1-es gomb: élő adás, 2-es: legutóbbi hírblokk, 3-as: közlekedési hírek, 4-es: időjárás jelentés, 5-ös: orvosmeteorológiai előrejelzés (csak hétköznapokon), 6-os: sporthírek, 7-es gazdasági információk, 8-as: az Aréna legutóbbi adása (4 blokkban). A 9-es menüpontba kerülnek majd fel az időszaki események hírei (foci EB, Olimpia, stb.)Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp