Connect with us

technokrata

Másfélszer nagyobb sebességre váltott a Chello

Kütyük

Másfélszer nagyobb sebességre váltott a Chello

A UPC Magyarország másfélszeresére gyorsította a Chello kábeles Internet-szolgáltatás adatforgalmi sebességét – mindezt változatlan áron, az előfizetési díj emelése nélkül biztosítja ügyfeleinek.

A UPC a közelmúltban országszerte tovább korszerűsítette kábelhálózatait és megújította Internet-szolgáltatásának műszaki hátterét. Szolgáltatási területének legnagyobb részén már bevezette a legújabb európai szabványnak (EuroDocsis) megfelelő internetes kiszolgáló rendszert, ami hosszú távon lehetővé teszi az adatátviteli sebesség lényeges növelését. Ennek nyomán a UPC a kábeles internetfelhasználói többsége számára immár változatlan előfizetési díj mellett jelentősen megnövelt, a korábbi 512/128 kilobit/másodpercről (kbps) automatikusan 768/256 kbps-ra átállított maximális le- és feltöltési sebességgel nyújtja Chello classic elnevezésű szolgáltatását. Természetesen mostantól már az új előfizetők is eleve ezt a másfélszer gyorsabb hozzáférést biztosító csomagot vehetik igénybe – ugyancsak a hagyományos Chello díjáért.

A főként otthoni és kisvállalkozások számára, magasabb díjért kínált korábbi Chello plus szolgáltatási csomaghoz hasonló képességekkel rendelkező egyéni lakossági szolgáltatás kiemelkedő interaktivitást tesz lehetővé az otthoni felhasználók számára. A gyorsabb adatlehívás (letöltés) mellett ugyanis a felhasználók a korábbi sebesség kétszeresével küldhetnek adatokat, így a nagyobb méretű dokumentumok, saját készítésű nagyfelbontású képek, videóüzenetek és más tartalmak eljuttatása is minden eddiginél gyorsabbá, egyszerűbbé és kényelmesebbé vált.

Ezzel egyidejűleg a UPC a Chello plus elnevezésű, egyszerre több számítógépen is használható kábeles Internet-hozzáférési csomag le- és feltöltési sebességét is hasonló mértékben megnövelte (768/256-ról 1024/512 kbps-ra), ugyancsak változatlan havidíj mellett. Ezáltal lehetővé vált, hogy akár otthoni felhasználók is a régi telefonmodemes csatlakozásnál csaknem hússzor gyorsabb, 1 megabites Internet-kapcsolathoz juthassanak, megfizethető áron.

A sebességnövelés minden előfizető számára egységesen, teljesen automatikusan történik, az előfizetőknek ezt nem kell kérvényezniük, ez iránti igényüket nem szükséges jelezniük. A tervek szerint rövid időn belül abban a néhány városban is megújulhat a szolgáltatás, ahol a sebességváltáshoz szükséges fejlesztések még nem fejeződtek be.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle