Connect with us

technokrata

BenQ P50: 1,3 megapixeles kamerás Windows-os okostelefon

Kütyük

BenQ P50: 1,3 megapixeles kamerás Windows-os okostelefon

A BenQ hamarosan megkezdi legújabb okostelefonja, a Windows operációs rendszerrel felvértezett P50 kereskedelmi forgalmazását.


A Windows Mobile 2003 Phone Edition szoftver köré épülő újdonság integrált digitális fényképezőgépének segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók készíthetők, melyek akár már nyomtatásban is jól mutatnak.

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900) működésű BenQ P50 120 milliméter hosszú, 60 milliméter széles, 20 milliméter vastag és 150 gramm tömegű, vagyis elmondható, hogy nagyobb és nehezebb az átlagnál. Nagy méretű, 2,8 colos képátlójú folyadékkristályos kijelzője igazi színorgiát valósít meg, ugyanis nem kevesebb mint 262 színárnyalat megjelenítésére képes. Az SD/IO kompatibilis bővítőhellyel rendelkező újdonság természetesen MMS képes, ezenkívül pedig WAP 2.0 böngészőt és Java 2.0 támogatást tudhat magáénak.

Manapság egy okostelefon már mit sem ér vezeték nélküli szolgáltatások nélkül. A BenQ P50-nek szerencsére e tekintetben sem kell szégyenkeznie, ugyanis egyrészt fel van vértezve Bluetooth kontrollerrel, másrészt pedig WLAN (802.11b) kompatibilis. A P50 piaci bemutatkozásának pontos időpontja egyelőre ismeretlen, azt azonban tudni lehet, hogy a vállalat még az idén számos új Microsoft alapú okostelefont fog piacra dobni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp