Connect with us

technokrata

Audiovox PPC 4100: újabb Windows-os okostelefon

Kütyük

Audiovox PPC 4100: újabb Windows-os okostelefon

Az Audiovox a PPC 4100 ˝személyében˝ egy újabb okostelefont dobott piacra a Microsoft-féle Windows Mobile 2003 for Pocket PC Phone Edition platformon.


A kereskedelmi forgalomban várhatóan már a jövő hónapban megjelenő újdonságot a napokban San Diegóban megrendezett Microsoft Tech Ed szakkonferencia keretein belül leplezték le.

A háromsávos (GSM 850/1800/1900 MHz) működésre képes, GPRS kompatibilis készüléket az Egyesült Államokban az AT&T Wireless fogja forgalmazni, mely vállalat a Siemens SX56 helyett fogja árulni az Audiovox termékét. A német gyártó említett modellje sok tekintetben hasonlít az Audiovox-féle PPC4100-ra, azonban szoftveresen és hardveresen is jóval gyengébb, mint újdonsült konkurense.

Az Audiovox PPC4100-ban egy nem kevesebb mint 400 MHz-es működési frekvenciával rendelkező mikroprocesszor teljesít szolgálatot, még pedig 64 MB RAM és 64 MB ROM memória társaságában, a bővítőhelynek köszönhetően azonban mind SD (Secure Digital), mind pedig MMC (MultiMediaCard) kártyák révén könnyedén tovább bővíthető az okostelefon memóriája. A készülék várhatóan 349 dollárba fog kerülni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák