Connect with us

technokrata

1,3 megapixeles kamerás 3G mobil a Nokiától

Kütyük

1,3 megapixeles kamerás 3G mobil a Nokiától

A napokban felbukkant néhány olyan kémfotó, melyen a Nokia egyik jelenleg még fejlesztés alatt álló, vadonatúj high-end kategóriás mobiltelefonja látható.


A Charlie NP15 fejlesztési kódnevet viselő készülék külsejét tekintve leginkább a Nokia 3650-re, illetve Nokia 3660-ra hasonlít, és egyik legfontosabb ismertetőjele, hogy beépített digitális fényképezőgépe immár 1,3 megapixeles felbontással rendelkezik.

Magukat megnevezni nem kívánó források tudni vélik, hogy a piacon nagyjából 500 eurós áron debütáló Nokia újdonságban végre már működés közben is lehet memóriakártyát cserélni, vagyis a finn vállalat e tekintetben végre elérte a Sony Ericsson és a Siemens szintjét.

A Nokia munkatársai természetesen nem kívántak kommentárt fűzni az ügyhöz, azonban szinte biztosra vehető, hogy az egyelőre ismeretlen típusszámú mobiltelefon a június 14-én Helsinkiben kezdődő Nokia Connection nevezetű rendezvényen fog debütálni. Végül, de nem utolsó sorban említésre méltó, hogy a Charlie NP15 egy igazi harmadik generációs (3G), UMTS kompatibilis telefon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp