Connect with us

technokrata

Megújította weboldalát a Scala ECE Hungary

Kütyük

Megújította weboldalát a Scala ECE Hungary

Új grafikai környezetben, kibővített szolgáltatásokkal működteti weboldalát a kis- és középvállalatok vezető üzleti szoftver-szállítója.

Jelentősen megújította a weboldalát a Scala ECE Hungary. Az új honlap mind szerkezetében, mind grafikai megjelenésében a Scala nemzetközi weboldalának felépítéséhez és megjelenéséhez igazodik, de természetesen továbbra is magyar nyelvű marad.

„Napjainkra tisztultak le azok a fejlesztések, amelyek meghatározták, hogy milyen is legyen egy ügyfélorientált, korszerű weboldal.” – mondta Kiss Judit, a Scala ECE Hungary ügyvezető igazgatója – „Az ügyfél nem reklámfelületet kíván látni, hanem magas szintű szolgáltatásokat vár a szállítótól. Az új weboldalunk ezeket nyújtja egy olyan szerkezetben és megjelenésben, amely már átesett egy nemzetközi megmérettetésen, és nemzetközi ügyfeleinktől is jó bizonyítványt kapott.”

A weboldal egyaránt szól a Scala már meglévő ügyfeleinek és az érdeklődőknek. A termékekről és megoldásokról szóló információk olyan részletességgel kerülnek fel a honlapra, hogy az üzleti szoftverek vásárlása előtt álló cégek is hatékony segítséget kapnak a döntésükhöz. A már meglévő ügyfelek jogosultsághoz kötött interaktív szolgáltatások között választhatnak, s a honlap segítséget ad ahhoz, hogy a nemzetközi szolgáltatásokat is igénybe vehessék. Többek között szakmai fórumok, webalapú tanfolyamok és a termékek vásárlás előtti megismerését segítő demó programok jellemzik azt az új használati értéket, amelyet az ügyfelek el tudnak érni a Weben keresztül.

„Magyar nyelvű a weboldalunk, de egy nemzetközileg egységes szerkezetben jelennek meg az információk és a szolgáltatások.” – folytatta Kiss Judit – „A Scala valamennyi szolgáltatására jellemző az a szemlélet, hogy nemzetközileg egységes színvonalú szolgáltatást nyújtunk, de különböző nyelveken, és egyéb tekintetben is igazodva a helyi specialitásokhoz.”

Megújult a weboldal tartalmi frissítésének a munkafolyamata is. Lényegesen lerövidült az út az adminisztrációs jogokkal rendelkező szakember információ-bevitele és a weboldalon való megjelenés között, s ezáltal nem csak az interaktív, hanem a statikus tartalmakra is kiterjedt a minőségi fejlesztés: több információ és gyorsabban jelenhet meg a Weben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle