Connect with us

technokrata

Vodafone 3G: jobb és gyorsabb szolgáltatások Magyarországon is

Kütyük

Vodafone 3G: jobb és gyorsabb szolgáltatások Magyarországon is

A Vodafone Magyarország Rt. üdvözli a harmadik generációs tender kiírás várható augusztusi dátumát.

Jelenlegi ismeretei birtokában nagy valószínűséggel szándékában áll pályázni a harmadik generációs licencre és Magyarországon is elindítani 3G szolgáltatásait. A Vodafone Magyarország Rt. számára példaértékű a magyar távközlés-politika óvatos megközelítése és a licenc díjának várhatóan a keresleti igényekhez igazodó megállapítása.

A Vodafone Csoport a világ legnagyobb 3G hálózatát üzemelteti. Ennek köszönhetően a Vodafone Magyarország rendelkezésére állnak a Csoport eddigi UMTS tapasztalatai. ˝Kihasználjuk, hogy a Vodafone Magyarország fiatal, alig öt éves hálózatának továbbfejlesztése számunkra könnyebb feladat lesz˝ – mondta Marchhart Pál távközlés-politikai igazgató.

A 3G technológia segítségével a Vodafone szolgáltatáspalettáján létező 2G (GSM/GPRS) alapú szolgáltatások vehetők majd igénybe nagyobb sebességgel és jobb minőséggel. Ezen túlmenően a két technológia kompatibilis egymással.

A Vodafone idén februárban 7 országban indította el 3G rendszerét. Ez a mindennapokban azt jelenti, hogy például Németországban a 3G felhasználók képesek videó telefonálni, a hang és adatátvitel minősége és sebessége pedig az eddig megszokotthoz képest nagyságrendekkel növekedett.

Magyarországon a 3G tender kiírás IHM által bejelentett időpontja egybevág a Vodafone Magyarország elképzeléseivel. A Vodafone Csoport eddigi tapasztalatai és a magyar Vodafone hálózat eddigi, már ˝3G kompatibilis˝ fejlesztései a Vodafone Magyarország számára azt jelentik, hogy a legdinamikusabban fejlődő mobilszolgáltató megfelelően felkészült arra, hogy az eddigieknél jobb és gyorsabb szolgáltatást nyújtson 3G hálózaton is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp