Connect with us

technokrata

Tízezreket szórakoztat majd az RTL Klub és a T-Mobile RoadShow-ja

Kütyük

Tízezreket szórakoztat majd az RTL Klub és a T-Mobile RoadShow-ja

Több tízezer ember számára kínál majd felhőtlen szórakozást, igazi látványos programot az RTL Klub és a T-Mobile (korábban Westel) országjáró RoadShow-ja.

A május 22. és szeptember 18. között az ország 12 helyszínére ellátogató showműsor rendezvényeire szombati napokon kerül sor.

A színpadi műsor és egyéb programok délelőtt 11 órától egészen este 10 óráig folyamatos kikapcsolódást nyújtanak az érdeklődőknek. Az előző évekhez hasonlóan a RoadShow háziasszonya Pokrivtsák Mónika lesz, ő hívja majd színpadra a közönség kedvenceit, az RTL Klub megannyi népszerű sztárját és a vendégművészeket.

Az olimpiai évre és a júniusi Labdarúgó Világbajnokságra tekintettel a programban újdonság lesz a tréfás RoadShow Olimpia, ahol barátaival csapatot alkotva bárki élő csocsóban, sumo birkózásban, vicces futball-játékokban, vagy éppen óriás hernyón futva próbára teheti ügyességét. Minden helyszínen kis házibajnokságokra kerül sor és érdemes készülni, mert a jutalom nem marad el! A sport a színpadon is szerephez jut, további nyerési lehetőséget kínál az olimpiai kvízjáték azoknak, akik a fizikai erőpróba helyett inkább csak szellemüket tornáztatják.

A nagyszínpad műsora mellett számos mutatványos is felvonul majd (kalandvár, körhinta, céllövölde stb.), illetve hangulatos sörsátrak gondoskodnak a közönség ellátásáról. Ezen a nyáron is közönségtalálkozóra érkeznek majd a Barátok közt sztárjai, akik minden évben a legnagyobb tapsvihar közepette lépnek a RoadShow színpadára. Idén csatlakoznak hozzájuk az RTL Klub új sorozatának, a Szeress most! című teleregénynek a szereplői is. Természetesen lesz Kölyök Klub Ördög Nórival és népszerű műsorvezetőtársával, a versmondó fiúval, lesz bőven ajándék a kicsiknek, akik a színpadon játszhatnak és maguk is meseszereplők lehetnek.

A felnőtteknek is nyerési lehetőséget és sok ajándékot biztosít majd az RTL Klub új interaktív játéka, a 06-81-320-320 színpadi változata – üres kézzel senki nem térhet haza. Lesz lufieső, látványos tánc, jókedv minden mennyiségben! A Találkozások sztármagazin, mint a korábbi években is, a nézők legnagyobb kedvenceit hozza el a színpadra. Idén is számíthatnak az RTL Klub népszerű képernyőseinek részvételére, akik igyekeznek eleget tenni a RoadShow meghívásának, hiszen ez az a fórum, ahol közönségükkel valóban szemtől szemben találkozhatnak.

Az RTL Klub sikerműsora, a ValóVilág tavalyi debütálása után ismét szerepel majd a RoadShow színpadán. A nézők személyesen találkozhatnak a valóságshow három sorozatának szereplőivel, műsorvezetőivel, akik játékkal, produkciókkal, dedikálással szórakoztatják majd rajongóikat.

A népszerű műsorok és sok játék mellett a színpad természetesen a jó zenének, bulinak is helyet ad. A sort a sztárvendégek kezdik majd: L.L. Junior, a Club 54, a Favágók, a Groovehouse, a Desperado, Zalatnay Sarolta, Csonka András, Zoltán Erika. A RoadShow programja minden helyszínen látványos élő koncerttel zárul, ahol a fellépő zenekarok a legnépszerűbb és leghangulatosabb műsorral szórakoztatják majd a nézőket. Az idei élő koncertek fellépői lesznek: Zanzibár, Back II Black, Jesse James és Bandája, Animal Cannibals, Ladánybene 27, Old Boys.

Érdemes a mobiltelefonokat is kéz közelben tartani a műsor folyamán, ugyanis a T-Mobile MMS-pályázatán mindenki részt vehet, aki a helyszínen fotót készít mobiljával és azt felküldi a színpadi SMS/MMS-falra. A legjobban sikerült felvételeket a T-Mobile ajándék mobiltelefonnal és Dominó SIM-kártyákkal díjazza.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp