Connect with us

technokrata

Felvételi információk SMS-ben a T-Mobile-lal

Kütyük

Felvételi információk SMS-ben a T-Mobile-lal

Az Országos Felsőoktatási Felvételi Iroda (OFI) a T-Mobile-lal közösen idén is gyorsan és egyszerűen, SMS-ben értesíti a felvételi eljárás legfontosabb állomásairól azokat, akik jelentkezési lapjukon ehhez hozzájárultak.

A felsőoktatási intézményekbe jelentkező közel 170 ezer fiatal számára a nyár egyik legfontosabb kérdése, felvételt nyernek-e a választott intézménybe. Szerencsére ma már nem szükséges a kiírásokat böngészni, akár nyaralás közben mobiltelefonjukra érkező üzenetekből értesülhetnek az eljárás minden fontosabb mozzanatáról. Az OFI és a T-Mobile együttműködésének köszönhetően előzetes hozzájárulás és a mobiltelefonszám megadását követően több mint 140 ezer felvételiző SMS-ben kapja meg a számára lényeges információkat.

Első alkalommal a május 17. és 19. között megrendezésre kerülő közös írásbeli felvételi, majd június 23-25-ig tartó egységes írásbeli felvételi vizsgák előtt. Ezekben az esetekben az OFI jelzi, hogy a felvételi vizsgákat követően a felvételi feladatsorok és azok hivatalos megoldásai az Iroda hivatalos honlapján, a www.felvi.hu internet oldalon megtekinthetők. Július 20 és 21-én, a felvételi ponthatárok megállapítása után a jelentkezők azonnal megtudhatják az általuk megjelölt jelentkezési helyeken megállapított ponthatárokat és az általuk elért pontok számát.

Az említetteken túl egy negyedik SMS-t – remélhetőleg minél kisebb számban – azoknak küld az OFI, akik idén egyik intézménybe sem nyertek felvételt. Őket az SMS az augusztusi pótfelvételi lehetőségekre is emlékezteti üzenetben, hiszen ez a lehetőség még mindig nyitva áll számukra.

Az OFI tájékoztatását, az összesen 500 ezernél is több SMS kiküldését a T-Mobile Tömeges SMS szolgáltatása teszi lehetővé.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle