Connect with us

technokrata

Műholdas TV adások mobiltelefonokon

Kütyük

Műholdas TV adások mobiltelefonokon

A valóság show-k és akciófilmek hamarosan a mobiltelefonokon is megvetik a lábukat, ugyanis a Samsung hamarosan egy műholdas televíziós adások vételére alkalmas mobiltelefonnal, illetve egy hozzá kapcsolódó, negyven televíziós csatorna vételét lehetővé tevő új szolgáltatási csomaggal fog előrukkolni.

Amennyiben minden jól megy, a DMB (Digital Multimedia Broadcasting) kompatibilis készülék és az említett szolgáltatás már az idei esztendő harmadik negyedévében elérhető lesz.

Ike Chung, a dél-koreai vállalat mobil termékek eladásával és marketingjével foglalkozó részlegének az alelnöke az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy a mobil műholdas televíziós szolgáltatás első körben Dél-Koreában fog működni, később azonban a világ egyéb régióiban is elterjedhet. Chung ezenkívül elárulta, hogy a cég a negyedik negyedévben ki fog adni egy integrált BlackBerry modullal ellátott új mobil készüléket is.

Szakértők felhívják a figyelmet arra, hogy a GPRS kapcsolaton keresztüli tévézés a nagy adatforgalom miatt meglehetősen sokba kerül, ezzel szemben a műholdas adások vételére alkalmas mobil készülék segítségével minimális összegek ellenében lényegében bárhol tévézhetünk majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp