Connect with us

technokrata

Euro 2004, Bumeráng és bulvár – új MMS tartalmak a T-Mobile-tól

Kütyük

Euro 2004, Bumeráng és bulvár – új MMS tartalmak a T-Mobile-tól

A hazai mobil tartalomszolgáltatásban vezető szerepet játszó T-Mobile az eddigiek mellett most útjára induló három infoMMS tartalomszolgáltatással egyedülálló választékot kínál ügyfeleinek.

Hírek, tv műsor, kultúra, sport, csak néhány példa arra, hogy az infoMMS listákból választva mennyi mindenről kaphatnak rendszeres, képes-szöveges tájékoztatást mobiltelefonjukra a T-Mobile ügyfelei. A vezető internetes oldalakkal azonos látogatottságot elkönyvelő WAP-portál mellett regisztráció esetén a T-Mobile ügyfelei számos témakörben SMS-ben és MMS-ben is tájékozódhatnak, és akkor is érdemes böngészniük a tartalomszolgáltatás választékát, ha szórakozásra, a komolyzene világára vagy a divat legújabb híreire kíváncsiak.

A júniusban kezdődő 2004-es portugáliai Labdarúgó Európabajnokság, az EURO 2004 főtámogatója a T-Mobile, így a nemzetközi mobilcég a már most előfizethető Foci infoMMS-ben naprakész érdekességekkel és információkkal szolgál a labdarúgás kedvelőinek. A Foci kategóriára regisztrálva az EURO 2004 kezdetéig naponta egy, a rangos és nagy érdeklődésre számot tartó sportesemény idején pedig a legszebb gólokról, legérdekesebb pillanatokról MMS-ben értesülhetnek a T-Mobile magyarországi ügyfelei.

Elsőként a legnagyobb hazai mobilcégnél, a T-Mobile-nál fizethető elő képes tudósítás rádióműsorról és sokak számára jó hír, hogy a társaság közel 400 ezer, multimédiás készülékkel rendelkező ügyfele ezentúl hetente 3-4 alkalommal a Sláger Rádió népszerű Bumeráng című reggeli műsoráról szóló híreket kaphat mobiljára. A Boros-Bochkor duó legújabb stúdióbeli poénjairól, a műsorkészítésről akkor is értesülhetnek a műsorvezető páros rajongói, ha valamelyik reggel nincsenek rádióközelben.

A legújabb színes hírek, a meghökkentő, izgalmas, érzelmes bulvár tudosításokra igényt tartók biztosan kedvüket lelik a Bulvár infoMMS-ben. Az új kategória előfizetésével hetente 3 alkalommal a következő nap nap címlapsztorijáról érkezik exkluzív képes beszámoló a mobiltelefonra.

A T-Mobile több mint 50 infoSMS, 14 infoMMS kategóriával és a WAP-portáljának közel 10 ezer oldalnyi tartalmával Magyarországon egyedülálló kínálattal teszi egyszerűbbé, érdekesebbé és szórakoztatóbbá előfizetői mindennapjait. Szintén különleges, hogy a kiválasztott infoMMS kategóriát a T-Mobile az ügyfél készülékének kijelzőjéhez leginkább igazodó formában küldi meg.

Az infoMMS szolgáltatásokra gyorsan és egyszerűen, akár SMS-ben is regisztrálni lehet. SMS-nél elegendő a kiválasztott kategória nevét # jelöléssel elküldeni a 777-es számra (pl. #BULVARMINI).Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp