Connect with us

technokrata

A Nokia újabb partnernek szállít GSM/EDGE és WCDMA 3G rendszereket

Kütyük

A Nokia újabb partnernek szállít GSM/EDGE és WCDMA 3G rendszereket

A Nokia és a Telecom Italia a technológiai innováció területén megvalósuló együttműködésben állapodott meg.

A két vállalat véleményt cserél a kommunikációs technológiai innovációról alkotott elképzeléseivel és stratégiájával kapcsolatban, valamint közösen próbál ki, fogad el, és tesztel új technológiákat. A megegyezés keretében közös fejlesztési projektek is elindulnak.

˝Rendkívüli örömünkre szolgál, hogy a világ egyik vezető szolgáltatója, a Telecom Italia a távközlés terén elérhető jövőbeli sikerei szempontjából stratégiai partnernek tekinti a Nokiát˝ – mondta Roberto Loiola, a Nokia Networks üzletágának alelnöke.

A Nokia és a Telecom Italia a vállalat európai és latin-amerikai leányvállalatai számára szükséges hálózati megoldások szállításáról szóló kereskedelmi keretegyezményt is aláírt. A szerződés szerint a Nokia az egyes leányvállalatok számára az iparágban legjobb, teljes Nokia hálózati megoldást szállítja, amely magába foglalja mind a GSM/EDGE és WCDMA 3G gerinc- és rádió-hozzáférésű hálózatot, mind a szélessávú hálózatokat.

˝A szerződés igazolja régóta tartó kapcsolatunkat és a Telecom Italia műszaki megoldásainkba, széleskörű telepítési tapasztalatainkba, és hathatós támogatásunkba fektetett bizalmát˝ – mondta Kari Sundbäck, a Nokia Networks üzletágának értékesítési és marketingigazgatója.

A Nokia infrastruktúrája a többszolgáltatós környezetben induló kereskedelmi 3G szolgáltatások fejlődéséhez elengedhetetlen nyílt szabványokon, platformokon és interfészeken alapul. Az infrastruktúra beépített, végponttól végpontig terjedő megoldásai a számlázási, biztonsági, hálózatirányítási és szolgáltatás-felügyeleti alkalmazásokra terjednek ki.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp