Connect with us

technokrata

A mobiljátékbolt.hu megújult tartalommal folytatja tevékenységét

Kütyük

A mobiljátékbolt.hu megújult tartalommal folytatja tevékenységét

A Jójáték.hu Kft. bejelentette, hogy mától megújult tartalommal érhető el a javás mobiltelefon játékokat kínáló www.mobiljatekbolt.hu weboldal.

A kibővült kínálatnak köszönhetően a népszerű logikai játékok mellett immár ügyességi és kaland kategóriában is találhatók letölthető programok. A mobiljátékbolt szórakoztató szoftvereit csaknem dupla annyi GSM-telefonnal lehet ezentúl használni, így a Nokia (3410, 6310i, 3510i, 40-es sorozat, 60-as sorozat) és a Motorola (V300, T720) készülékek mellett a Siemens SX-1, a Panasonic X700 és a Sendo X mobilokra is kaphatók játékok.

Újdonság a Nokia 3410-re készült Bronzkor és M-Rally elnevezésű játék. A Bronzkor fantasy hangulatú, akciódús platformjáték, míg az M-Rally klasszikus autósrali-program, amiben mesterséges intelligenciával felvértezett ellenfelekkel lehet versenyezni a beépített és a véletlengenerált pályákon. Több játéknak elkészült az átirata az újabb, színes képernyős és nagyobb tudású telefonokra. Így a City Cops, alias Járőr már a Nokia 3510i-n és a Nokia 40-es, illetve 60-as sorozat készülékein is élvezhető. Sikergyanús szoftverek a Térkapu elnevezésű sci-fi, továbbá Magyarország leglátogatottabb online játékszájtja (www.jojatek.hu) egyik népszerű játékának, a Zuhatagnak a mobilos verziója. A Motorola T720 és T720i telefonok tulajdonosai egy klasszikus memória- és egy arcade-játékot tölthetnek le a már közkedvelt szoftverek mellett.

˝Eddig csupán a Jójáték.hu Kft. saját fejlesztésű játékai kerültek fel a mobiljátékbolt.hu-ra, amelyek egy része angol nyelvű változatban Nyugat-Európában is megjelent. A jövőben azonban azt tervezzük, hogy más gyártók játékaival tovább bővítjük a site-ot, hiszen ahhoz, hogy hosszú távon sikeresek lehessünk, minél nagyobb választékra, minél jobb minőségre és minél gyakoribb frissítésre van szükség˝ – jelentette ki Schön Roland, a Jójáték.hu fejlesztési igazgatója. ˝Hosszú távon azt szeretnénk, hogy a mobiljátékbolt.hu minden magyar mobiltulajdonos számára ismert és használható legyen, függetlenül a telefonjuk típusától vagy a szolgáltatójuktól˝.

A játékokat emelt díjas SMS ellenében lehet letölteni, mivel jelenleg ez a legbiztonságosabb fizetési forma az interneten. A tranzakció során a felhasználó SMS-ben elküldi a kiválasztott játékhoz tartozó kódot a megadott telefonszámra, válaszként pedig megkapja azt a WAP-os címet, ahonnan a játékot egy alkalommal letöltheti a mobiljára. Ha az ügyfélnek valamilyen nehézsége támadna, akkor a mobilboltnak küldött e-mailben vagy az SMS továbbszolgáltató ügyfélszolgálatát felhíva kérhet segítséget.

˝A felhasználók igényeihez igazodva a későbbiekben valószínűleg más fizetési módokat is lehetővé teszünk, egyelore azonban marad az SMS, mert ebben maradéktalanul megbíznak az emberek˝ – mondta Michalik Attila, a Jójáték.hu Kft ügyvezetője. ˝Az alternatív, például bankkártyás fizetési módokkal egyébként a fejlesztők is jobban járnának, mivel egy ilyen tranzakció lényegesen olcsóbb, így nagyobb bevételük lehetne azoknak, akik a tartalmi szolgáltatást nyújtják˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp