Connect with us

Hirdetés

technokrata

A mobiljátékbolt.hu megújult tartalommal folytatja tevékenységét

Kütyük

A mobiljátékbolt.hu megújult tartalommal folytatja tevékenységét

A Jójáték.hu Kft. bejelentette, hogy mától megújult tartalommal érhető el a javás mobiltelefon játékokat kínáló www.mobiljatekbolt.hu weboldal.

A kibővült kínálatnak köszönhetően a népszerű logikai játékok mellett immár ügyességi és kaland kategóriában is találhatók letölthető programok. A mobiljátékbolt szórakoztató szoftvereit csaknem dupla annyi GSM-telefonnal lehet ezentúl használni, így a Nokia (3410, 6310i, 3510i, 40-es sorozat, 60-as sorozat) és a Motorola (V300, T720) készülékek mellett a Siemens SX-1, a Panasonic X700 és a Sendo X mobilokra is kaphatók játékok.

Újdonság a Nokia 3410-re készült Bronzkor és M-Rally elnevezésű játék. A Bronzkor fantasy hangulatú, akciódús platformjáték, míg az M-Rally klasszikus autósrali-program, amiben mesterséges intelligenciával felvértezett ellenfelekkel lehet versenyezni a beépített és a véletlengenerált pályákon. Több játéknak elkészült az átirata az újabb, színes képernyős és nagyobb tudású telefonokra. Így a City Cops, alias Járőr már a Nokia 3510i-n és a Nokia 40-es, illetve 60-as sorozat készülékein is élvezhető. Sikergyanús szoftverek a Térkapu elnevezésű sci-fi, továbbá Magyarország leglátogatottabb online játékszájtja (www.jojatek.hu) egyik népszerű játékának, a Zuhatagnak a mobilos verziója. A Motorola T720 és T720i telefonok tulajdonosai egy klasszikus memória- és egy arcade-játékot tölthetnek le a már közkedvelt szoftverek mellett.

˝Eddig csupán a Jójáték.hu Kft. saját fejlesztésű játékai kerültek fel a mobiljátékbolt.hu-ra, amelyek egy része angol nyelvű változatban Nyugat-Európában is megjelent. A jövőben azonban azt tervezzük, hogy más gyártók játékaival tovább bővítjük a site-ot, hiszen ahhoz, hogy hosszú távon sikeresek lehessünk, minél nagyobb választékra, minél jobb minőségre és minél gyakoribb frissítésre van szükség˝ – jelentette ki Schön Roland, a Jójáték.hu fejlesztési igazgatója. ˝Hosszú távon azt szeretnénk, hogy a mobiljátékbolt.hu minden magyar mobiltulajdonos számára ismert és használható legyen, függetlenül a telefonjuk típusától vagy a szolgáltatójuktól˝.

A játékokat emelt díjas SMS ellenében lehet letölteni, mivel jelenleg ez a legbiztonságosabb fizetési forma az interneten. A tranzakció során a felhasználó SMS-ben elküldi a kiválasztott játékhoz tartozó kódot a megadott telefonszámra, válaszként pedig megkapja azt a WAP-os címet, ahonnan a játékot egy alkalommal letöltheti a mobiljára. Ha az ügyfélnek valamilyen nehézsége támadna, akkor a mobilboltnak küldött e-mailben vagy az SMS továbbszolgáltató ügyfélszolgálatát felhíva kérhet segítséget.

˝A felhasználók igényeihez igazodva a későbbiekben valószínűleg más fizetési módokat is lehetővé teszünk, egyelore azonban marad az SMS, mert ebben maradéktalanul megbíznak az emberek˝ – mondta Michalik Attila, a Jójáték.hu Kft ügyvezetője. ˝Az alternatív, például bankkártyás fizetési módokkal egyébként a fejlesztők is jobban járnának, mivel egy ilyen tranzakció lényegesen olcsóbb, így nagyobb bevételük lehetne azoknak, akik a tartalmi szolgáltatást nyújtják˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés