Connect with us

Hirdetés

technokrata

Internetes kedvezmény a Pannontól

Kütyük

Internetes kedvezmény a Pannontól

Árengedményt ad a Pannon GSM azoknak a vásárlóknak, akik interneten rendelnek mobiltelefont és készülékes csomagot.

A május eleje óta tartó akció első eredményei azt mutatják, hogy az ügyfelek előszerettel élnek a lehetőséggel.

Immár több, mint három éve, hogy a Pannon GSM az elsők között, 2001 januárjában nyitotta meg online eladóterét, a Pannon NetShopot. Az eltelt évek során mind közkedveltebbé vált vásárlási forma mellett szóló érvekhez idén május elejétől az ár is felsorakozott: a távközlési szolgáltató 5 százalék kedvezménnyel kínál telefonkészülékeket, illetve kártyás és előfizetéses alapcsomagokat a www.pannongsm.hu internetes oldalon keresztül elérhető online bemutatóteremben.

A Pannon NetShop az internetes áruházak minden előnyével bír – ráadásul a vásárlók a boltokban elérhető választékkal megegyező kínálatból válogathatnak az interneten is, sőt, kizárólag itt elérhető, exkluzív ajánlatok is várják őket a világhálón. A fizetés megoldás a lehető legbiztonságosabb, ugyanis a rövid határidejű házhozszállítás alkalmával, készpénzben vagy bankkártyával zajlik.

˝Ügyfeleink kezdettől fogva bizalommal fogadták az induláskor még szokatlan szolgáltatást˝ – mondta Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója. ˝A most bevezetett kedvezményekkel pedig vélhetően még népszerűbbé válik ez a biztonságos és kényelmes kereskedelmi forma˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés