Connect with us

technokrata

Egyre közeleg a Sendo X okostelefon piaci debütálása

Kütyük

Egyre közeleg a Sendo X okostelefon piaci debütálása

Habár korábbi ígéreteivel ellentétben a Sendo az idei esztendő első negyedévében képtelen volt piacra dobni első okostelefonját, a vállalat vezetői a napokban arról számoltak be, hogy most már tényleg nagyon közel vagyunk a sokak által várva várt készülék megjelenéséhez.

Kevin Lawless, a brit vállalat marketing részlegének igazgatója az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy a Sendo X típusjelzésű telefont jelenleg már a különböző mobiltelefonos szolgáltatók nyúzzák, vagyis nem néhány hónapon, hanem már néhány héten belül bárki által megvásárolható lesz az okostelefon.

Amikor Lawless-t a Sendo X késésének okáról kérdezték, emberünk csak annyit mondott, hogy a vállalat mindaddig nem kívánta megkezdeni a telefon forgalmazását, amíg az nem képes maximálisan megfelelni a vásárlói elvárásoknak. Lawless hangsúlyozta, hogy a Sendo X fejlesztése most már mind szoftveres, mind pedig hardveres szempontból 100 százalékosan befejezettnek tekinthető.

Azzal kapcsolatban egyelőre nincsenek konkrét információink, hogy a Sendo X pontosan mennyibe fog kerülni, azonban szinte biztosra vehető, hogy a siker érdekében a vállalat 500 euró alatti végfelhasználói árat fog megállapítani.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp