Connect with us

technokrata

Mobiltelefonnal is letesztelhetjük a legújabb BMW-t

Kütyük

Mobiltelefonnal is letesztelhetjük a legújabb BMW-t

A BMW 1 Series Challenge-nek köszönhetően a müncheni autómárka rajongói már mobiltelefonjaik segítségével is letesztelhetik, hogy mit is tud a legújabb ˝bömös˝.


Az autógyár által kifejlesztett különleges szoftver révén a mobil készülékeken szimulálni lehet a legújabb, és egyben legkisebb BMW modell technológiai újdonságait, így például az aktív kormányzást, a modern differenciálművet, vagy éppen a továbbfejlesztett menetbiztonsági elektronikát. Ahogy egyetlen BMW műszerfaláról, úgy természetesen a szoftverből sem hiányozhat a sebességmérő, és ami talán ennél is fontosabb: a fordulatszámmérő.

Kilenc különböző pálya áll a mobil autótesztelők rendelkezésére: verseny üzemmódban a mesterséges intelligencia által irányított ellenfelekkel kell felvennünk a harcot, időmérő üzemmódban pedig saját korábbi legjobb időnk a fő ellenfelünk.

A BMW 1 Series Challenge a gyártó szerint többek közt a különböző Nokia telefonokon játszható. A szoftver ára egyelőre ismeretlen, Németországban mindenesetre a Vodafone és a T-Mobile fogja forgalmazni. A BMW 1-es sorozatú autói egyébként idén ősszel jelennek meg az autószalonokban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle