Connect with us

CHIP Mobil Élet különszám – átfogó információk a mobiltelefonok, PDA-k és noteszgépek világából

Kütyük

CHIP Mobil Élet különszám – átfogó információk a mobiltelefonok, PDA-k és noteszgépek világából

[sajtóközlemény] Megjelent a CHIP Magazin Mobil Élet különszáma: száz oldalon minden a mobil eszközökről és technológiákról. A lap CD-melléklete több mint 200 hasznos programot tartalmaz noteszgépekhez, PDA-khoz, mobiltelefonokhoz.

MIÉRT ÉRDEMES BESZEREZNED?

1. A legfrissebb mobil hírek

Összefoglaltuk az év végéig megjelenő mobilok kínálatát, továbbá exkluzív beszámolót közlünk az új N-Gage-ről, a QD madridi premierjéről.

2. Sztárok a mobiljukról

Milyen mobilja van az ismert közéleti személyiségeknek? Mennyire kötődnek hozzá, milyen funkciókat használnak rendszeresen? Erdei Zsolt, Acél Réka, Hajós András mesélnek a mobiljukról.

3. 11 kamerás, 7 alapszintű mobil tesztje

Két kategóriában – a CHIP-től megszokott alapossággal – teszteltük a piacon lévő legújabb mobiltelefonokat. Pontos információkat kaphatsz az új modellek felszereltségéről és megismerheted a tesztelők gyakorlati tapasztalatait. Az illusztrációk, az ár/érték arány és a tesztértékelés alapján könnyen eldöntheted, hogy melyik készüléket a legérdemesebb megvásárolnod.

4. Minden a 3G hálózatokról

A Mobil Életben átfogó írást találhatsz az új generációs mobil hálózatokról. Minden, amit tudni szeretnél a 3G-ről: bemutatjuk az eltérő rendszereket, a legújabb, videotelefonálásra képes készülékeket, feloldjuk a sokat emlegetett rövidítéseket, továbbá kitérünk a Magyarországi UMTS-licenc helyzetére is.

5. A kamerás mobilok palettája

Kamerás mobilban gondolkozol? Pontos képet kaphatsz a piacon lévő mobilok választékáról és ezek kamera funkcióiról. Az is kiderül, hogy a fotózás iránt érdeklődőknek mely modelleket érdemes inkább elkerülni.

6. Az első megapixeles készülék tesztje

Az elsők között teszteltük Európa első egy megapixeles mobilját. A Vodafone (Sharp) GX30-assal fotózott képeink alapján könnyen eldöntheted, hogy érdemes-e várnod a megapixeles modellekre.

7. A legjobb hazai GPS-szoftverek összehasonlítása

GPS a hazai utakon – összehasonlítottuk a két legnépszerűbb hazai térképszoftvert. Bemutatjuk az Aeromap és a Destinator előnyeit és hátrányait, illetve interjút olvashatsz az Aeromap fejlesztőivel. Ebben – amennyire csak lehetett – lerántottuk a leplet a készülő VR3-as verzióról, ami néhány, világviszonylatban is újdonságnak számító funkciót is tartalmaz majd.

8. GPS: milyen hardverre lesz szükséged?

A szoftverek mellett bemutatjuk a műholdas navigációhoz szükséges hardvereket is. A kalauz alapján te is könnyen csatlakozhatsz a GPS-műholdakhoz.

9. Noteszgép-evolúció

Érdekelnek a noteszgépek? Kerülj képbe a Mobil Élet segítségével! Összefoglaltuk, hogy hol tartanak ma a notebookok az asztali társaikhoz képest. Több oldalon elemezzük a teljesítményt: áttekintjük a noteszgépprocesszorok és grafikus kártyák piacát. Két tesztünkkel (a szubnoteszek illetve a 3 kg alatti mobil PC-k összehasonlításával) pedig a megfelelő modell kiválasztását segítjük.

10. Vigyázat, bemérik a mobilodat!

Népszerű téma, hogy a mobiltelefonokat be lehet mérni, vagyis a mobilszolgáltatód mindig pontosan tudja, hogy éppen hol tartózkodsz. Szakértő segítségével összefoglaltuk, hogy mi ebből az igazság, mekkora a rendszerek pontossága, és hogy milyen, ezzel kapcsolatos kereskedelmi szolgáltatások várhatók a közeljövőben.

11. WLAN és EDGE

Kipróbáltuk a nagy sebességű, vezeték nélküli technológiák eltérő változatait. Jártunk a Budapest Sportarénában, Ferihegyen, üzletközpontokban, EDGE-szolgáltatással lefedett területeken. Megtudhatod, hogy hol találhatók ma Magyarországon hotspotok, milyen feltételekkel vehetők igénybe, és hogy mit hoz a jövő e téren. Beszámolunk arról is, hogy milyen sebességet mértünk az EDGE-dzsel, turbózott GPRS-hálózatban.

12. 100 tipp a legnépszerűbb mobilokhoz

100 tipp a Nokia, a Siemens, a Samsung és a Sony Ericsson készülékeihez. Gyorsbillentyűk, beállítások, programok, játékok, titkos kódok – ezeket mind megtalálod válogatásunkban.

A kiadvánnyal kapcsolatos további kérdéseiteket, észrevételeiteket, javaslataitokat érdeklődéssel várjuk a CHIP Mobil Élet levelesládájába.

Kapható az újságárusoknál és megrendelhető a kiadó e-mail címén: terjesztes@vogelburda.hu.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom