Connect with us

technokrata

A Sharp kiadta a világ első optikai zoomos kamerás mobilját

Kütyük

A Sharp kiadta a világ első optikai zoomos kamerás mobilját

A Vodafone Japánban bemutatta a világ első olyan 2 megapixeles felbontású integrált digitális fényképezőgépes mobiltelefonját, mely kétszeres optikai zoomal rendelkezik.


A kamerás mobilok esetében mindeddig csak és kizárólag digitális zoomot alkalmaztak a gyártók, amikor is a megfelelő nagyításról szoftver gondoskodik, általában meglehetősen gyenge képminőséget eredményezve.

A Sharp V602SH típusjelzésű készülék természetesen nem csak állóképek, hanem akár videófelvételek rögzítésére is képes, még pedig nem is akármilyen minőségben: a 15 képkocka/másodperc sebességű mozgóképek felbontása 320×240 képpont. Az elkészült fotókat és videókat nem csak a telefon kijelzőjén, hanem akár közvetlenül televíziós készülékeken is meg lehet tekinteni. A telefon belső memóriája SD (Secure Digital) memóriakártyák segítségével könnyedén tovább bővíthető.

A GSM és PDC támogatású Sharp V602SH érdekessége a rátelepített Karaoke szoftver, illetve egy olyan szótár alkalmazás, mely a kutyák ugatását próbálja meg emberi nyelvre lefordítani.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp