Connect with us

technokrata

Széthajtható olcsó mobil az LG-től

Kütyük

Széthajtható olcsó mobil az LG-től

Az LG Electronics alighogy bemutatta a középkategóriában versenyző VX4600 típusjelzésű mobilt, máris egy újabb készülékkel rukkolt elő, még pedig a belépőszintű, ám mégis elegáns és divatos megjelenésű VX3200-zal.


A VX3200 egy háromsávos (PCS/CDMA/AMPS) működésre képes, széthajtható kialakítással rendelkező mobiltelefon. A 85 milliméter hosszú, 46 milliméter széles, 23,3 milliméter vastag készülék a mérlegen egész pontosan 99 grammot nyom, nem kevesebb mint 1.000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátora pedig 3,3 óra beszélgetési időt, illetve 7,5 nap készenléti időt tesz lehetővé.

Az LG VX3200 főbb ismertetőjelei közé tartozik a belső színes folyadékkristályos kijelző, a kék háttérvilágítású billentyűzet, az ötirányú navigációs gomb, valamint az USB csatlakoztatási lehetőség. Az SMS és EMS kompatibilis, T9-es szótárral felvértezett készülék telefonkönyvében maximum 300 kontaktot lehet eltárolni, melyek közül legfeljebb 99-et lehet hanghívás segítségével elérni. A telefonra többek közt egy naptár, egy jegyzetkészítő, egy ébresztőóra, egy számológép, illetve egy világóra alkalmazás van telepítve.

Az Egyesült Államokban a Verizon Wireless 39,99 dolláros áron forgalmazza az LG Electronics újdonságát.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle