Connect with us

Hirdetés

technokrata

Komoly ökölcsata az N-Gage platformon megjelenő The King of Fighters játékban

Kütyük

Komoly ökölcsata az N-Gage platformon megjelenő The King of Fighters játékban

A Nokia és a Hudson Soft ma bemutatta az első, N-Gage platformon megjelenő verekedős játékot.

A The King of Fighters-ben hősünket, Kyo Kusanagit meghívják a King of Fighters versenyre, ahol a legkeményebb bokszolók évente egyszer összemérik erejüket, hogy megkoronázhassák a legjobb harcművészt. Hárman állnak ki három ellenfél ellen: ha valaki kidől a csapatból, a következő a helyébe áll mindaddig, amíg az összes ellenfelet teljesen legyőzzük.

˝A Nokia büszkén mutatja be az első verekedős játékot az N-Gage játékgépen˝ – mondta Pasi Pölönen, a Nokia játék üzletágának játékkiadásért felelős igazgatója. ˝A Bluetooth vezeték nélküli technológiával működő kétszemélyes üzemmódban a The King of Fighters rajongói egymás ellen küzdhetnek, és osztozhatnak az eseményekben gazdag, háromdimenziós élményben˝.

˝Az N-Gage platformon megjelenő The King of Fighters a játékkedvelők által világszerte elismert The King of Fighters sorozat izgalmát és energiáját hozza el˝ – mondta Kunji Katsuki, a Hudson Soft mobil üzletágának igazgatója. ˝Örömmel mutatunk be egy újabb nagyszerű Hudson Soft játékot az N-Gage kedvelői számára˝.

A The King of Fighters-ben a játék menete a kiválasztott csapattól függ: más csapat, más történet! Nyolc különböző szinten harcolhatunk a The King of Fighters legendásan sokszínű világában, a csapat egyéni képességeit pedig a „gyakorlás üzemmódban” fejleszthetjük. A Bluetooth vezeték nélküli technológiának köszönhetően a kétszemélyes üzemmódban egyszerűen küzdhetünk egymás ellen, legmagasabb pontszámainkat pedig feltölthetjük az N-Gage arénába.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés