Connect with us

technokrata

A Rifts új dimenziót nyit az N-Gage platformon

Kütyük

A Rifts új dimenziót nyit az N-Gage platformon

A Nokia ma arról számolt be, hogy a rendkívül népszerű Rifts 2005-ben megjelenik az N-Gage játékgépen.

A Palladium Books, Inc. által kiadott, hagyományosan papíron tollal játszható, és hatalmas elkötelezett rajongótáborral rendelkező Rifts szerepjáték-sorozatot a legjobb ilyen jellegű játékok között tartják számon.

Az N-Gage platformon megjelenő Riftsben találkozhatunk a nyomtatott kiadásból már ismerős szereplőkkel és környezettel, de a videojáték világában új figurák, események és történetek is megjelennek. Az N-Gage-változatban a játékosok egy különleges háromdimenziós grafikai program révén fedezhetik fel a Rifts kaotikus világát, és állíthatják össze a szereplőket, akik között a fémbehemót Glitter Boytól a médium Mind Melterig mindenkit megtalálhatunk. A lebilincselő történet során a Bluetooth vezeték nélküli technológia segítségével az N-Gage Arénában egyszerre akár négyen is együttműködhetnek vagy harcolhatnak egymással világszerte.

˝Büszkén mutatjuk be a Nokia által kiadott és kizárólag az N-Gage platformon megjelenő legújabb játékot, a Rifts-et˝ – mondta Pasi Pölönen, a Nokia játék üzletágának játékkiadásért felelős igazgatója. ˝A Rifts bonyolult és részletekben gazdag világa tökéletesen illik a játékgépre és megfelel ügyfeleink igényeinek. A Rifts kifejezetten jól játszható a mobil többszereplős környezetben, akár egymás ellen, akár egymást segítve szeretnénk játszani˝.

˝Nagyszerű a Nokiával együtt dolgozni az N-Gage platformon megjelenő Rifts fejlesztésén˝ – mondta Kevin Siembieda, a Rifts World megalkotója. ˝Szilárd és lebilincselő történetet találunk ki, nagyszerű szereplőkkel, választható környezettel, és az események, a meglepetés és a szórakozás nyerő keverékével. Biztos vagyok benne, hogy az N-Gage-en megjelenő Rifts elnyeri majd a megrögzött Rifts játékosok tetszését, és a videojátékok kedvelőinek széles tömegeit is vonzani fogja˝.

A Backbone Entertainment által fejlesztett Rifts előreláthatóan 2005 nyarán jelenik meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle