Connect with us

technokrata

A Nokia TETRA rendszere szolgálja ki Franciaország legnagyobb repülőtereit

Kütyük

A Nokia TETRA rendszere szolgálja ki Franciaország legnagyobb repülőtereit

Az Európa legforgalmasabb légterét irányító Aéroports de Paris (ADP) a Nokia digitális TETRA professzionális mobilrádió (PMR) rendszerét választotta a párizsi repülőterek földi irányítása számára.

Az ADP a Párizs 50 kilométeres körzetében található összes civil repülőtérért, így a Charles de Gaulle/Roissy, Orly, és a le Bourget légikikötőért felelős. A rendszer már működőképes, a korábbi analóg rendszerről történő átállás zökkenőmentesen zajlik.

Az ADP a párizsi repülőterek biztonságos informatikai és telefonszolgáltatásait biztosító leányvállalata, az ADP Telecom jól ismeri a professzionális repülőtéri rádió-felhasználók igényét a rendkívül megbízható és biztonságos rádiókommunikáció iránt. Az ADP Telecom háromezret is meghaladó PMR ügyfele között közbiztonságért felelős szervek, biztonsági cégek, légiközlekedési vállalatok, francia közigazgatási hivatalok és több autókölcsönző cég található.

˝A biztonság játszotta az egyik fő szerepet abban, hogy az analóg rádiókommunikációs rendszerünket TETRÁra cseréljük˝ – mondta Joël Dumontet, az ADP Telecom marketingigazgatója. ˝Emellett a Nokia TETRA megoldása által kínált virtuális magánhálózati megoldás, a járatspecifikus alkalmazás, és a rendszer egyszerű integrációja is megnyerte tetszésünket˝.

Az ADP Telecom teljes körű virtuális magánhálózat- (VPN) szolgáltatást nyújt az Aéroports de Paris területén működő szervezetek számára. A VPN szolgáltatás révén a szervezetek a hangkommunikáció és az üzenetküldés használata mellett a kizárólagos információikat is megóvhatják: a vállalat biztonságosan kommunikálhat, emellett előfizetőinek és csoportjainak kezelése is megoldott.

˝Az ADP rádiókommunikációs igényei minden PMR rendszer számára kihívást jelentenének˝ – mondta Olivier Sauquet, a Nokia Networks marketingigazgatója. ˝A Nokia TETRA azonban állja a sarat. A Nokia TETRA rendszerrel a párizsi repülőterek PMR felhasználói nem csupán a legfrissebb digitális rádiótechnológia előnyeit élvezhetik, hanem a Nokia TETRA szolgáltatások széles skálájához is hozzáférhetnek. Mindezt a közösen használt infrastruktúrából fakadó alacsony áron˝.

A Nokia a TETRA hálózatok és terminálok vezető szállítója, amely már számos, országszerte egységesen az összes TETRA szolgáltatás biztosítására képes, többközpontos TETRA hálózatot épített ki. A speciális funkciók között elsőrangú kommunikációs biztonság, gyors csoporthívás, kifinomult vészhívási funkció, hívásprioritás, valamint fejlett üzenetküldő-, és adatkommunikációs, köztük IP csomagkapcsolt adat-szolgáltatások találhatók meg. A Nokia TETRA megoldások nyílt interfészük révén zökkenőmentesen integrálhatók az irányító és ellenőrző rendszerekhez.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp