Connect with us

technokrata

A kuvaiti hatóságok a Nokia TETRA-t választották

Kütyük

A kuvaiti hatóságok a Nokia TETRA-t választották

Kuvait Állam Belügyminisztériuma a Nokia TETRA rendszerről szóló megállapodást írt alá a Nokiával, a Nokia helyi forgalmazójával, az Atlas Telecommunications-zel, valamint a kuvaiti Global Projects vállalattal.

A Nokia TETRA rendszer garantálja a kuvaiti rendőrség és közbiztonsági szervek rádiókommunikációjának fokozott biztonságosságát.

A megállapodásban a Global Projects szerepel helyi fő szerződő félként, a Nokia és az Atlas pedig az országos telepítéshez szükséges teljes TETRA megoldást biztosítja. A szerződés jelentős számú Nokia kézi- és mobilrádió terminál szállítására is vonatkozik.

A berendezések szállítása 2004 második félévében indul. A rendszer első fázisa a tervek szerint az év végére készül el, míg a teljes hálózat 2005 közepén indul.

˝Megtiszteltetés számunkra, hogy Kuvait a Nokiát bízta meg ezen kulcsfontosságú feladat elvégzésével˝ – mondta Hans Holmberg, a Nokia TETRA eladás és marketing üzletágának alelnöke. ˝A Bahrain és Dubai után itt is aláírt szerződés tovább erősíti a régióban szerzett vezető szerepünket˝ – tette hozzá.

A Nokia a TETRA hálózatok és terminálok vezető szállítója, amely már számos, országszerte egységesen az összes TETRA szolgáltatás biztosítására képes, többközpontos TETRA hálózatot épített ki. A speciális funkciók között elsőrangú kommunikációs biztonság, gyors csoporthívás, kifinomult vészhívási funkció, hívásprioritás, valamint fejlett üzenetküldő-, és adatkommunikációs, köztük IP csomagkapcsolt adat-szolgáltatások találhatók meg. A Nokia TETRA megoldások nyílt interfészük révén zökkenőmentesen integrálhatók az irányító és ellenőrző rendszerekhez.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp