Connect with us

technokrata

Nokia 6230: az első T-Mobile-os csúcsmobil

Kütyük

Nokia 6230: az első T-Mobile-os csúcsmobil

A hazai szolgáltatók között elsőként, kedvező kezdő részlettel, előnyös áron vásárolható meg a Nokia 6230-as, amely számos elemében az új márka arculatát követve az első T-Mobile-os telefonként kerül forgalomba Magyarországon.

A közeljövőben várható a kizárólag a T-Mobile számára készült új multimédiás mobiltelefon megjelenése is.

Beépített 65 ezer színű kijelző, személyi szervező funkciók, fényképezőgép, sztereo FM rádió, MP3 lejátszó, e-mail és MMS küldés, valamint az EDGE révén akár az ISDN sebességet közelítő gyors adatátvitel a T-Mobile (eddig Westel) hálózatán. Ez csak néhány az új Nokia 6230-as fontosabb tulajdonságai közül, amely május 10-től előfizetéssel mindössze 9.900 forintos kezdő részlet befizetésével megvásárolható.

A csúcskategóriás készülék az országban az első T-Mobile-ra szabott telefon. Az alig 97 grammos mobilban ugyanis az előre telepített háttérkép, képernyővédő és csengőhang egyaránt a z új márka világát eleveníti fel. A készülék alapesetben tartalmaz minden, a T-Mobile szolgáltatásainak eléréséhez szükséges beállítást. Szintén újdonság a 777mobil WAP-portált hamarosan felváltó t-zones gyors elérését szolgáló billentyű. Ezzel a legnépszerűbb hazai mobil tartalomszolgáltatás egyszerűen, a GPRS – Budapest területének egy részén az azonos díjjal elérhető EDGE – szolgáltatással pedig gyorsan, kedvező díjakkal érhető el.

A Nokia 6230 a mobil multimédia terén egyértelműen a legjobbak között van és segítségével a T-Mobile számos újdonsága – MMS, videóküldés, videóletöltés, MMS képeslapküldés, e-mail szolgáltatás – elérhető. Képességei a hangok terén is kiemelkedőek, a töbszólamú dallamokon kívül diktafon, hangtárcsázás áll a felhasználó rendelkezésére, sőt, bizonyos funkciókat egyszerűen hangbemondással lehet aktiválni.

A Nokia 6230-as mobiltelefon országszerte az új arculatukat elnyert T-Mobile-os és a még Westel külsőt viselő üzletekben egyaránt megvásárolható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp