Connect with us

technokrata

A RenderWare támogatja az N-Gage platformot

Kütyük

A RenderWare támogatja az N-Gage platformot

A világ vezető mobilkészülék-gyártója, a Nokia ma bejelentette, hogy hosszú távú együttműködést kezd a Criterion Software-rel, a játékfejlesztéshez használt közvetítőszoftverek és technológiák világszerte éllovas szállítójával.

A megállapodás következtében az N-Gage platformra játékokat tervező fejlesztők a RenderWare támogatását élvezhetik majd.

Az együttműködés révén mind a fejlesztői közösség, mind a kiadók maximálisan kihasználhatják az N-Gage platform kínálta lehetőségeket. A platform különleges, mobil internetes játékfunkcióinak kiaknázása révén a fejlesztők gyorsan és könnyen hozhatnak létre és biztosíthatnak kifejezetten az N-Gage rendszerre készült tartalmakat. A RenderWare már jelenleg is a leggyakrabban választott program a személyi számítógépes illetve konzolra készült játékok fejlesztése során, a fejlesztők és kiadók pedig mostantól a RenderWare eszköztár erejének és teljesítményének falhasználásával az N-Gage játékgéphez is gyorsan hozzáigazíthatják, és a megvalósíthatják innovatív játékelképzeléseiket.

˝A RenderWare a mai játékfejlesztő közösség vezető middleware-technológiája, ezért ésszerű az együttműködésünk˝ – mondta Ilkka Raiskinen. ˝A fejlesztők a RenderWare támogatásával olyan izgalmas és jó minőségű játékokat hozhatnak létre, amelyek költséghatékonyan használják ki az N-Gage egyedülálló mobil online szolgáltatásait. Biztosítjuk, hogy az N-Gage játékosok a nagyszerű játéktartalmak széles választékához juthassanak hozzá, a fejlesztői közösség pedig teljesen átláthassa az N-Gage platformra való fejlesztés előnyeit, és munkája fontos kiegészítéseként kezelje azt˝.

˝A RenderWare több platformon használható eszközkészletet úgy terveztük, hogy a tartalmak méretezése során segítséget nyújtson a fejlesztőnek abban, hogy minden platformot a lehető legjobban használhasson ki a fejlesztés alatt álló program˝ – mondta David Lau-Kee, a Criterion elnök-vezérigazgatója. ˝Az N-Gage platform az első, RenderWare által támogatott, kereskedelemben kapható, kézi játékplatform. Úgy gondoljuk, hogy az N-Gage még szélesebb közönség számára hozhatja el a mobiljátékokat. Örömmel támogatjuk fejlesztői és kiadással foglalkozó ügyfeleiket abban, hogy nagyszerű játéktartalmakat hozhassanak létre az N-Gage platformon˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle