Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia tizenegy új N-Gage játékot mutatott be az E3 2004 kiállításon

Kütyük

A Nokia tizenegy új N-Gage játékot mutatott be az E3 2004 kiállításon

A Nokia egy sor új játékkal, a nemrég bemutatott N-Gage QD játékgéppel, és egy lenyűgöző, vonzó pavilonnal készül az E3 2004 kiállításra.

A déli csarnok 1524-es standján található Nokia tizenegy N-Gage játékot mutat be: a Pathway to Glory-t, a Pocket Kingdom: Own the World-öt, az Ashent, a Crash Nitro Kartot, a The Sims Bustin’ Out-ot, a Tom Clancy’s Ghost Recon: Jungle Stormot, a Call of Duty-t, a Bombermant, az Operation Shadow-t, a Requiem of Hellt, és a Tiger Woods PGA Tour 2004-et.

˝A Nokia minden eddiginél határozottabban elkötelezett a játékiparág mellett˝ – mondta Ilkka Raiskinen, a Nokia játék üzletágának alelnöke. ˝Az új N-Gage QD játékgépet és a kiváló minőségű játékokat felvonultató pavilonunk is igazolja, hogy felkészültünk az előretörésre˝

A játékosok egész világra kiterjedő közössége, a virtuális világ, és a barátságos versengés által ihletett N-Gage pavilon egy modern amfiteátrumra emlékeztet. A kiválasztott N-Gage játékok a hatalmas középső színpadon találhatók, miközben hat kivetítőn körpanorámás videofelvételek futnak. Az E3 kiállítás érdeklődői kipróbálhatják a játékokat, vagy a stadionhoz hasonló nézőtéren helyet foglalva kísérhetik figyelemmel az eseményeket. Egy különleges második világháborús bunkerben a Pathway to Glory, a Nokia többszereplős stratégiai akciójátékának élő bemutatója látható.

Az N-Gage pavilonban a szimulációtól kezdve a stratégiai-, akció-, és kalandjátékig számos műfajt képviselő szoftvert láthatunk. Mindegyik játék megtekinthető és kipróbálható a nemrég bemutatott új N-Gage QD-n, az N-Gage sorozat második játékgépén. A Nokia N-Gage játékkatalógusában többek között az alábbi címek találhatók meg:

A Pathway to Glory a Nokia nagy várakozással övezett, többszereplős, akcióközpontú stratégiai játéka. A második világháború idején zajló játékban a játékosok saját szakaszuk élén történelmileg helytálló küldetésekben vesznek részt, és valós idejű csatákat vívnak a világ más játékosaival.

A Pocket Kingdom a világ első, kifejezetten többszereplős, online mobiljátéka. A Pocket Kingdom-ban a világ játékosainak hatalmas internetes birodalmakat kell felépíteniük. A játékosok hadseregeiket Ulgress földjére küldik, ahol a katonák felfedezik és meghódítják a vidéket. Egyszereplős üzemmódban hemzsegnek a térképen a számítógép-vezérelte figurák, akikkel szembeszállva harctéri tapasztalatra tehetnek szert a légiók. Az N-Gage arénában az Interneten a látogató a világ minden tájáról érkező, a világ uralásáért küzdő játékosokkal találkozhat, akikkel megmérkőzhet a zsákmányért és a dicsőségért.

Az Ashen a játékos szemszögéből játszható, lövöldözős játék, amelyben gyorsan zajló események során félelmetes ellenségekkel találjuk magunkat szemben. A kaotikus Seven River City-be érkezve a játékosok Jacob Ward bőrébe bújnak. A lenyűgöző tájakon áthaladó játékosok a falra mászó, idegen bolygóról érkező ellenség legyőzéséhez kilenc különleges fegyvernem közül választhatnak. A mobil többszereplős funkciók között halálos párbajt és minijáték-üzemmódot, nyolc darab egy- és többszereplős, valamint két különleges többszereplős térképet találhatunk.

A Crash Nitro Kartban a játékosok a vezetőülésben találják magukat, ahol a Föld megmentéséért őrült kanyarokon, utakon és ösvényeken kell elirányítaniuk az autót. A nyolc választható figura, köztük Crash, Coco, Crunch, Cortex, Tiny és N.Gin, és a több mint háromféle versenyfajta közül választva a játékosok ezúttal nem lassítanak majd a pirosnál. A pilóták a Bluetooth vezeték nélküli többszereplős üzemmódban Arcade, Versus és Battle üzemmódban tehetik próbára autóvezetési tudásukat, vagy az N-Gage arénába belépve az árnyékversenyek titkos ellenfeleivel mérhetik össze tehetségüket.

A The Sims Bustin’ Out játékban számos minijáték közül választhatunk, és több mint száz új tárgyat kereshetünk meg és gyűjthetünk össze. A több mint huszonöt új, felháborító vagy egész egyszerűen tökéletesen őrült, játszó, dolgozó és mindennapi életét élő figurával a játék minden eddiginél nagyobb társaságot vonz. Azonban nem könnyű a feladatunk, mivel a hagyományos Sims alapigényekre is válaszolnunk kell: a dumakontrolra, a kényelemre, a tisztaságra, és az éhségre.

A Tom Clancy’s Ghost Recon: Jungle Stormban a játékosok a legfélelmetesebb kolumbiai kábítószer-kartelekkel néznek farkasszemet, feladatuk pedig az, hogy örökre véget vessenek a drogkereskedelemnek és az értelmetlen gyilkosságoknak. Az eseményekben gazdag játékban kifejezetten az N-Gage-hez tervezett, különleges feladatokat és üzemmódokat találhatunk. Az együttműködésen vagy egymás elleni harcon alapuló, vagy az akár nyolc játékossal is élvezhető, többszereplős üzemmód a Bluetooth révén elérhető.

A Call of Duty akciójátékban a játékosok a náci harci gépezet ellen küzdő amerikai, brit vagy szovjet katonaként élhetik át a második világháború hősies pillanatait. A történetben az ellenséges vonalak mögött földet érő amerikai tengerészgyalogos küldetésétől kezdve a kaotikus utcai harcokon és a keleti front tankcsatáin át a brit SAS alakulat ellenséges területen végrehajtott mély előre nyomulásáig mindenhol részt vehetünk. Az N-Gage-en megjelenő változatban a hiteles fegyverek, hangok, járművek és hősi pillanatok révén a második világháború lebilincselő és valósághű megjelenítésével találkozhatunk. A tizenegyféle küldetés között a frontális támadástól a titkos misszión át a szabotázsig minden szerepel.

A Bomberman akció-kalandjátékban a játékosok eltorzult, sötét világban találják magukat, ahonnan vissza kell találniuk a civilizációba, miközben megpróbálják kimenteni a híres arany Bomberman szobrot egy gonosz rabló kezei közül. A nyolc eltérő szinten átjutva a játékosok olyan problémás vezérekkel találkoznak, akik földöntúli hatalmukat a haladás megállítására összpontosítják. A Bomberman Bluetooth kapcsolaton át ötféle többszereplős üzemmódban is játszható.

Az Operation Shadowban a játékosok Arawas országban küzdenek meg a fanatikus szervezetekkel. Az akciójáték során különféle járművekben, például helikopteren, tankkal és terepjárókkal zajlik a harc. A játék fejlett mesterséges intelligenciájának köszönhetően az események előrehaladtával az ellenfél egyre okosabban harcol majd. Az Operation Shadow halálos párbaj üzemmódjában a Bluetooth révén egyszerre négyen vehetnek részt.

A Requiem of Hell játékban a játékosok a csapások alatt roskadozó Dragon City-ben találják magukat, ahol a hírhedt Daluval kell szembeszállniuk. A kalandjátékban eredeti figurákkal és ellenségekkel találkozhatunk, különféle üzemmódokat próbálhatunk ki, és a Bluetooth révén többszereplős akciókban is részt vehetünk.

A Tiger Woods PGA Tour 2004 az első olyan sportszimuláció, amely támogatja az N-Gage aréna internetes szolgáltatásait. A sportág kedvelői a legkeményebb pályákon végiggolfozva élvezhetik az egyedülálló sportélményt. A játékosok hat különböző híres golfozó bőrébe bújhatnak, de saját versenyzőjükkel is indulhatnak. Az amatőr szinttől a golfmesteri fokozat felé haladva érmeket és pénzdíjat nyerhetnek meg. A vezeték nélküli többszereplős üzemmódot Bluetooth vezeték nélküli technológia révén az N-Gage arénában élvezhetjük.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés