Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia tizenegy új N-Gage játékot mutatott be az E3 2004 kiállításon

Kütyük

A Nokia tizenegy új N-Gage játékot mutatott be az E3 2004 kiállításon

A Nokia egy sor új játékkal, a nemrég bemutatott N-Gage QD játékgéppel, és egy lenyűgöző, vonzó pavilonnal készül az E3 2004 kiállításra.

A déli csarnok 1524-es standján található Nokia tizenegy N-Gage játékot mutat be: a Pathway to Glory-t, a Pocket Kingdom: Own the World-öt, az Ashent, a Crash Nitro Kartot, a The Sims Bustin’ Out-ot, a Tom Clancy’s Ghost Recon: Jungle Stormot, a Call of Duty-t, a Bombermant, az Operation Shadow-t, a Requiem of Hellt, és a Tiger Woods PGA Tour 2004-et.

˝A Nokia minden eddiginél határozottabban elkötelezett a játékiparág mellett˝ – mondta Ilkka Raiskinen, a Nokia játék üzletágának alelnöke. ˝Az új N-Gage QD játékgépet és a kiváló minőségű játékokat felvonultató pavilonunk is igazolja, hogy felkészültünk az előretörésre˝

A játékosok egész világra kiterjedő közössége, a virtuális világ, és a barátságos versengés által ihletett N-Gage pavilon egy modern amfiteátrumra emlékeztet. A kiválasztott N-Gage játékok a hatalmas középső színpadon találhatók, miközben hat kivetítőn körpanorámás videofelvételek futnak. Az E3 kiállítás érdeklődői kipróbálhatják a játékokat, vagy a stadionhoz hasonló nézőtéren helyet foglalva kísérhetik figyelemmel az eseményeket. Egy különleges második világháborús bunkerben a Pathway to Glory, a Nokia többszereplős stratégiai akciójátékának élő bemutatója látható.

Az N-Gage pavilonban a szimulációtól kezdve a stratégiai-, akció-, és kalandjátékig számos műfajt képviselő szoftvert láthatunk. Mindegyik játék megtekinthető és kipróbálható a nemrég bemutatott új N-Gage QD-n, az N-Gage sorozat második játékgépén. A Nokia N-Gage játékkatalógusában többek között az alábbi címek találhatók meg:

A Pathway to Glory a Nokia nagy várakozással övezett, többszereplős, akcióközpontú stratégiai játéka. A második világháború idején zajló játékban a játékosok saját szakaszuk élén történelmileg helytálló küldetésekben vesznek részt, és valós idejű csatákat vívnak a világ más játékosaival.

A Pocket Kingdom a világ első, kifejezetten többszereplős, online mobiljátéka. A Pocket Kingdom-ban a világ játékosainak hatalmas internetes birodalmakat kell felépíteniük. A játékosok hadseregeiket Ulgress földjére küldik, ahol a katonák felfedezik és meghódítják a vidéket. Egyszereplős üzemmódban hemzsegnek a térképen a számítógép-vezérelte figurák, akikkel szembeszállva harctéri tapasztalatra tehetnek szert a légiók. Az N-Gage arénában az Interneten a látogató a világ minden tájáról érkező, a világ uralásáért küzdő játékosokkal találkozhat, akikkel megmérkőzhet a zsákmányért és a dicsőségért.

Az Ashen a játékos szemszögéből játszható, lövöldözős játék, amelyben gyorsan zajló események során félelmetes ellenségekkel találjuk magunkat szemben. A kaotikus Seven River City-be érkezve a játékosok Jacob Ward bőrébe bújnak. A lenyűgöző tájakon áthaladó játékosok a falra mászó, idegen bolygóról érkező ellenség legyőzéséhez kilenc különleges fegyvernem közül választhatnak. A mobil többszereplős funkciók között halálos párbajt és minijáték-üzemmódot, nyolc darab egy- és többszereplős, valamint két különleges többszereplős térképet találhatunk.

A Crash Nitro Kartban a játékosok a vezetőülésben találják magukat, ahol a Föld megmentéséért őrült kanyarokon, utakon és ösvényeken kell elirányítaniuk az autót. A nyolc választható figura, köztük Crash, Coco, Crunch, Cortex, Tiny és N.Gin, és a több mint háromféle versenyfajta közül választva a játékosok ezúttal nem lassítanak majd a pirosnál. A pilóták a Bluetooth vezeték nélküli többszereplős üzemmódban Arcade, Versus és Battle üzemmódban tehetik próbára autóvezetési tudásukat, vagy az N-Gage arénába belépve az árnyékversenyek titkos ellenfeleivel mérhetik össze tehetségüket.

A The Sims Bustin’ Out játékban számos minijáték közül választhatunk, és több mint száz új tárgyat kereshetünk meg és gyűjthetünk össze. A több mint huszonöt új, felháborító vagy egész egyszerűen tökéletesen őrült, játszó, dolgozó és mindennapi életét élő figurával a játék minden eddiginél nagyobb társaságot vonz. Azonban nem könnyű a feladatunk, mivel a hagyományos Sims alapigényekre is válaszolnunk kell: a dumakontrolra, a kényelemre, a tisztaságra, és az éhségre.

A Tom Clancy’s Ghost Recon: Jungle Stormban a játékosok a legfélelmetesebb kolumbiai kábítószer-kartelekkel néznek farkasszemet, feladatuk pedig az, hogy örökre véget vessenek a drogkereskedelemnek és az értelmetlen gyilkosságoknak. Az eseményekben gazdag játékban kifejezetten az N-Gage-hez tervezett, különleges feladatokat és üzemmódokat találhatunk. Az együttműködésen vagy egymás elleni harcon alapuló, vagy az akár nyolc játékossal is élvezhető, többszereplős üzemmód a Bluetooth révén elérhető.

A Call of Duty akciójátékban a játékosok a náci harci gépezet ellen küzdő amerikai, brit vagy szovjet katonaként élhetik át a második világháború hősies pillanatait. A történetben az ellenséges vonalak mögött földet érő amerikai tengerészgyalogos küldetésétől kezdve a kaotikus utcai harcokon és a keleti front tankcsatáin át a brit SAS alakulat ellenséges területen végrehajtott mély előre nyomulásáig mindenhol részt vehetünk. Az N-Gage-en megjelenő változatban a hiteles fegyverek, hangok, járművek és hősi pillanatok révén a második világháború lebilincselő és valósághű megjelenítésével találkozhatunk. A tizenegyféle küldetés között a frontális támadástól a titkos misszión át a szabotázsig minden szerepel.

A Bomberman akció-kalandjátékban a játékosok eltorzult, sötét világban találják magukat, ahonnan vissza kell találniuk a civilizációba, miközben megpróbálják kimenteni a híres arany Bomberman szobrot egy gonosz rabló kezei közül. A nyolc eltérő szinten átjutva a játékosok olyan problémás vezérekkel találkoznak, akik földöntúli hatalmukat a haladás megállítására összpontosítják. A Bomberman Bluetooth kapcsolaton át ötféle többszereplős üzemmódban is játszható.

Az Operation Shadowban a játékosok Arawas országban küzdenek meg a fanatikus szervezetekkel. Az akciójáték során különféle járművekben, például helikopteren, tankkal és terepjárókkal zajlik a harc. A játék fejlett mesterséges intelligenciájának köszönhetően az események előrehaladtával az ellenfél egyre okosabban harcol majd. Az Operation Shadow halálos párbaj üzemmódjában a Bluetooth révén egyszerre négyen vehetnek részt.

A Requiem of Hell játékban a játékosok a csapások alatt roskadozó Dragon City-ben találják magukat, ahol a hírhedt Daluval kell szembeszállniuk. A kalandjátékban eredeti figurákkal és ellenségekkel találkozhatunk, különféle üzemmódokat próbálhatunk ki, és a Bluetooth révén többszereplős akciókban is részt vehetünk.

A Tiger Woods PGA Tour 2004 az első olyan sportszimuláció, amely támogatja az N-Gage aréna internetes szolgáltatásait. A sportág kedvelői a legkeményebb pályákon végiggolfozva élvezhetik az egyedülálló sportélményt. A játékosok hat különböző híres golfozó bőrébe bújhatnak, de saját versenyzőjükkel is indulhatnak. Az amatőr szinttől a golfmesteri fokozat felé haladva érmeket és pénzdíjat nyerhetnek meg. A vezeték nélküli többszereplős üzemmódot Bluetooth vezeték nélküli technológia révén az N-Gage arénában élvezhetjük.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés