Connect with us

technokrata

Május 7-én már a Vodafone hálózatán telefonálhatnak az első, számukat hordozó ügyfelek

Kütyük

Május 7-én már a Vodafone hálózatán telefonálhatnak az első, számukat hordozó ügyfelek

A Vodafone Magyarország Rt. ma bejelentette, hogy május 7-én sikeresen lezárulnak az első olyan számhordozási eljárások, melyek eredményeként az első nem 70-es előfizetői hívószámok aktiválásra kerülnek a Vodafone hálózatában.

Május 7-én 22:00 órától ezeken a hívószámokon már a Vodafone szolgáltatásai vehetők igénybe. A gyakorlatban ez az jelenti, hogy a jogszabályban előírt legfeljebb 14 munkanap helyett mindössze 5 naptári nap alatt váltottak szolgáltatót azok az első ügyfelek, akik a Vodafone nyújtotta előnyöket választva meg kívánták tartani korábbi mobilszámukat is.

A hordozni kívánók először május 2-án élhettek azzal a lehetőséggel, hogy elindítsák a szolgáltató váltás folyamatát. A hordozni kívánók a www.szamhordozas.hu weboldalon vagy a 06-70-70-70-000–es telefonszámon kérhetnek felvilágosítást a számhordozás részleteiről.

A számhordozás kiváló lehetőség azok számára, akik eddig telefonszámuk miatt nem váltottak mobilszolgáltatót. A maximum 10-14 munkanapot igénylő, ügyfélbarát folyamat során válhatnak Vodafone előfizetővé azok, akik előhívószámukkal együtt megszokott mobil elérhetőségüket is meg kívánják tartani. Az új ügyfelek természetesen a Vodafone kedvező árait és kényelmes szolgáltatásait vehetik igénybe.

A váltani szándékozók a Vodafone márkaboltokban és a hivatalos márkakereskedésekben indíthatják el a számhordozási folyamatot. Mivel a váltás feltételeit jogszabály írja elő, ezért a Vodafone Magyarország a 06-70-70-70-000–es telefonszámon és a www.szamhordozas.hu honlapon is mindenre kiterjedő, részletes tájékoztatást nyújt.

˝A számhordozhatóság elindítása a gyakorlatban azt jelenti, hogy az Európai Unió elvárásaival összhangban Magyarországon is valóban megvalósul a szabad szolgáltató választás˝ – mondta Vitai Attila, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. ˝A számhordozás várhatóan megváltoztatja a megszokott mobilkultúrát is˝ – tette hozzá Vitai, hiszen megszünteti a ˝mond a számod, megmondom ki vagy˝ elvéből fakadó esetleges korábbi előítéleteket is. ˝Ma már nem egy egyszerű hívószám az, ami megkülönbözteti előfizetőinket. Sokkal fontosabb, hogy a Vodafone-t Európa szerte 120 millióan választók számára mindenhol azonos színvonalú szolgáltatást nyújtunk˝ – mondta Vitai. Mostantól mind a majd 8 millió magyar mobilhasználó korlátok nélkül veheti igénybe a Vodafone nagyszerű tarifáit és sokoldalú szolgáltatásait.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp