Connect with us

technokrata

Vodafone: a 3G immár Európában is elérhető

Kütyük

Vodafone: a 3G immár Európában is elérhető

A Vodafone live! szolgáltatás több fázisban harmadik generációs technológiákkal fog gazdagodni.

Ennek köszönhetően a mobiltelefon tulajdonosok minden korábbinál jobb minőségű hanganyagokhoz, képekhez, illetve videókhoz juthatnak majd hozzá, ráadásul a nagy adatátviteli sebességnek köszönhetően villámgyorsan. A live! szolgáltatás hamarosan video küldési, streaming média, illetve videotelefonálási funkciókkal fog gazdagodni, vagyis bevezeti a mobilosokat a 3G világába.

A Vodafone az első olyan mobiltelefonos szolgáltató, mely az európai piacokon mind vállalati, mind pedig fogyasztói előfizetői számára kézzel fogható közelségbe hozza a harmadik generációs technológiákat. A vállalat első körben a Samsung Z105 típusjelzésű 3G mobillal jelenik meg a piacon, majd pedig nem sokkal ezt követően kiadja második UMTS kompatibilis készülékét, a Sony Ericsson Z1010-et. A Samsung Z105 Németországban és Portugáliában már meg is jelent a kereskedelmi forgalomban.

Az operátor ígéretet tett arra, hogy a 3G készülékek nagyobb számban történő megjelenésével párhuzamosan szépen lassan továbbfejleszti a live! szolgáltatást.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

huawei mate 30 pro
honor
iphone 12

SmartPhone

Ezért várjuk a leginkább az iPhone 12 érkezését

2020. január 24. péntek
2020 legjobban várt okostelefonjai

SmartPhone

Ezek 2020 legjobban várt okostelefonjai

2020. január 23. csütörtök
magicwatch

Dotkom