Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon GSM: tovább csökkenő távközlési költségek

Kütyük

Pannon GSM: tovább csökkenő távközlési költségek

A szolgáltatáspaletta májustól egy olyan elemmel bővül a Pannon GSM jóvoltából, amely újabb költségmegtakarításhoz vezet az üzleti felhasználók körében.

Dinamikusan bővül az üzleti mobiltelefon-alkalmazások piaca. A Pannon GSM folyamatosan jelentkezik az üzleti élet szereplőinek szóló ajánlatokkal, melynek révén a cég az utóbbi év során másfélszeres növekedést ért el az üzleti piacon. Ezt a növekedést alapvetően a jól átlátható, ügyfelek számára könnyen értelmezhető tarifastruktúrájának és a kis- és közepes vállalkozásoknak szóló MobiTrend termék kiemelkedő sikerének köszönheti. A MobiTrend minden várakozást felülmúló fogadtatása után a Pannon GSM újabb szolgáltatással bővíti a termékkínálatát: az Üzleti Plusz tarifacsomagokat igénybe vevő cégek már 2 előfizetéstől élhetnek a csoportokon belüli ingyenes hívási lehetőséggel.

A Mobitrend termék sikerességét az teremtette meg, hogy a vállalkozások megszabadulhatnak a vezetékes telefonokkal és alközponttal járó költségektől és kötöttségektől. A telefonalközpontok fenntartása mellett eddig az volt az utolsó érv, hogy a cégen belüli hívások ingyenesek. A Pannon GSM ezt a hátrányt is lebontotta, és ezentúl a Mobitrend Plusz terméke a cégen belüli hívások ingyenességét is kínálja. Ez nem csak egy egyszerű tarifacsomag, hanem ez egy teljes alközponti megoldás, amely ráadásul kedvezményes árú, nettó 8,80-Ft-os percdíjjal, egy vezetékes körzet hívását is tartalmazza. Így minden kis és középvállalat gazdasági vezetője felteheti majd a kérdést magának és munkatársainak: mikor váltunk MobiTrendre? Természetesen jól megszokott és ismert mobilszámai megtartásával.

A szolgáltatás május 10-től elérhető az üzleti ügyfelek számára.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés