Connect with us

technokrata

Pannon GSM: tovább csökkenő távközlési költségek

Kütyük

Pannon GSM: tovább csökkenő távközlési költségek

A szolgáltatáspaletta májustól egy olyan elemmel bővül a Pannon GSM jóvoltából, amely újabb költségmegtakarításhoz vezet az üzleti felhasználók körében.

Dinamikusan bővül az üzleti mobiltelefon-alkalmazások piaca. A Pannon GSM folyamatosan jelentkezik az üzleti élet szereplőinek szóló ajánlatokkal, melynek révén a cég az utóbbi év során másfélszeres növekedést ért el az üzleti piacon. Ezt a növekedést alapvetően a jól átlátható, ügyfelek számára könnyen értelmezhető tarifastruktúrájának és a kis- és közepes vállalkozásoknak szóló MobiTrend termék kiemelkedő sikerének köszönheti. A MobiTrend minden várakozást felülmúló fogadtatása után a Pannon GSM újabb szolgáltatással bővíti a termékkínálatát: az Üzleti Plusz tarifacsomagokat igénybe vevő cégek már 2 előfizetéstől élhetnek a csoportokon belüli ingyenes hívási lehetőséggel.

A Mobitrend termék sikerességét az teremtette meg, hogy a vállalkozások megszabadulhatnak a vezetékes telefonokkal és alközponttal járó költségektől és kötöttségektől. A telefonalközpontok fenntartása mellett eddig az volt az utolsó érv, hogy a cégen belüli hívások ingyenesek. A Pannon GSM ezt a hátrányt is lebontotta, és ezentúl a Mobitrend Plusz terméke a cégen belüli hívások ingyenességét is kínálja. Ez nem csak egy egyszerű tarifacsomag, hanem ez egy teljes alközponti megoldás, amely ráadásul kedvezményes árú, nettó 8,80-Ft-os percdíjjal, egy vezetékes körzet hívását is tartalmazza. Így minden kis és középvállalat gazdasági vezetője felteheti majd a kérdést magának és munkatársainak: mikor váltunk MobiTrendre? Természetesen jól megszokott és ismert mobilszámai megtartásával.

A szolgáltatás május 10-től elérhető az üzleti ügyfelek számára.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle