Connect with us

Hirdetés

technokrata

Java telefonokhoz kifejlesztett MedicTouch pulzusmérő

Kütyük

Java telefonokhoz kifejlesztett MedicTouch pulzusmérő

A MedicTouch LLC, az első celluláris hordható egészségügyi- és wellness eszközök kifejlesztője, valamint a Sun Microsystems, a Java-technológia kidolgozója és legfőbb támogatója bejelentették, hogy mobil egészségügyi megoldást dolgoztak ki Java-technológiás mobiltelefonokhoz.

A MedicTouch Pulse Meter az első olyan hordozható egészségügyi- és wellness figyelőeszköz, amelynek segítségével az ügyfelek nagy felbontású képernyővel rendelkező Java-technológiás mobiltelefonon keresztül figyelhetik érverésüket, és egy Java-kompatibilis szerverre továbbíthatják az adatokat.

A pulzusmérő és a javás mobiltelefon kombinálása ideális megoldást jelenthet a sport megszállottainak, az időseknek és a rehabilitációs járóbetegeknek, akik a készülék segítségével bárhol, bármikor könnyen és egyszerűen ellenőrizhetik pillanatnyi egészségügyi állapotukat, az alapszintű pulzusfigyeléshez nincs szükségük semmilyen egyéb eszközre.

A Pulse Meter egy egyszerű felhasználói felülettel rendelkező rendszer, amelynek használata nagyon könnyű: érzékelőjét a kézre kell rögzíteni, majd el kell indítani a pulzusmérő programot a mobiltelefonon – a pulzus ezután másodperceken belül megjelenik a telefon kijelzőjén. Az adatok archiválhatóak, egy Java-kompatibilis szerverre továbbíthatóak.

˝A Java-technológia új szintekre emeli a MedicTouch megoldásait; áttörést jelent a biztonságos mobil egészségügyi felügyelet terén˝ – nyilatkozta Juan Dewar, a Sun Microsystems Consumer and Mobile Systems csoportjának rangidős igazgatója. ˝Nagy örömünkre szolgál a MedicTouch-hoz hasonló innovatív cégekkel együtt dolgozni, amelyek a Java-technológia erejét mindennapi életünk javítására használják fel˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés