Connect with us

Hirdetés

technokrata

Apróhirdetés-feladás SMS-ben

Kütyük

Apróhirdetés-feladás SMS-ben

Elsőként Magyarországon a Westel és a Népszabadság teszi lehetővé, hogy a legnagyobb mobilszolgáltató ügyfelei mobiltelefonjuk segítségével apróhirdetést adhassanak fel.

Egy apróhirdetés feladásához ezentúl nem kell elfáradni a hirdetési irodába, vagy a csekk befizetésekor sorban állni a postán, hiszen mobiltelefonon a nap 24 órájában bárhonnan és bármikor feladhatjuk és egyben ki is fizethetjük a Népszabadságban megjelenő hirdetést.

A mobil vásárlás (m-commerce) szolgáltatás keretén belül már több mint egy éve kínál a piacvezető mobilszolgáltató a Budapest Filmmel karöltve mozijegyvásárlási lehetőséget ügyfeleinek WAP-on és SMS-ben. Az m-commerce szolgáltatásokban rejlő lehetőséget ismerte fel az április 13-tól új, modernebb külsővel és a megváltozott olvasói igényeket magasabb színvonalon kielégítő, szolgáltatás-orientált tartalommal megjelenő Népszabadság. A mindössze két SMS elküldésével megvalósuló szolgáltatás így több mint 3,8 millió mobilos ügyfélnek nyújt innovatív, kényelmes megoldást a közel 600 ezres olvasótáborral rendelkező napilapban.

A mobiltelefonon keresztül történő apróhirdetésfeladás során elég elküldeni SMS-ben (normál díjas) a feladni kívánt hirdetés szövegét a 06-30/44-44-800-as számra. A válaszként érkező üzenet összefoglalja a hirdetésfeladással kapcsolatos információkat, úgy mint a hirdetésfeladás díját és a kiegyenlítésre használni kívánt fizetési módot (m-com egyenleg vagy havi számla). Amennyiben a feltételek az ügyfél számára megfelelőek, vásárlási kódjának elküldésével azonnal feladhatja a hirdetést és az 48 órán belül megjelenik a Népszabadság apróhirdetései között. A hirdetés feldolgozását követően a megjelenés pontos idejéről és a hirdetést közlő rovat megnevezéséről az ügyfél SMS-ben kap visszaigazolást. A hirdetések ellenértékét a havidíjas westeles előfizetők meghatározott értékig utólag, számlájukkal fizethetik ki, a Dominó kártyások, továbbá a nagyobb összegű vásárlásoknál a havidíjasok az elektronikus úton előre tölthető m-com egyenlegből vásárolhatnak.

Az apróhirdetésfeladás SMS-ben szolgáltatásról részletes információ található a Népszabadság és a Westel internetes oldalán. Ugyanitt érhető el az az Önkiszolgáló Felület, ahol az ügyfél megtekintheti vásárlásainak adatait, valamint jelszavával módosíthatja mobil vásárlási beállításait. A havidíjas ügyfelek itt adhatják meg, hogy például a hirdetésfeladás ellenértékét havi számlával vagy vásárlási egyenlegről kívánják kiegyenlíteni. Az Önkiszolgáló Felületen vásárlási kód generálására is van lehetőség.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés