Connect with us

Hirdetés

technokrata

Április 1-től Számhordozás portál a Westelnél

Kütyük

Április 1-től Számhordozás portál a Westelnél

Mindazok, akik május 1-jét követően hívószámuk megtartásával a Westelt, Magyarország legnagyobb és legmegbízhatóbb mobilszolgáltatóját választanák, interneten keresztül regisztrálhatják számhordozási igényüket.

A Westelnek a számhordozhatósággal kapcsolatos kedvező várakozásait alátámasztja, hogy az elmúlt fél évben a 06-30-asok száma nőtt legnagyobb mértékben.

Az elmúlt fél évben, azaz tavaly szeptember és idén február között a Westel előfizetői száma nagyobb mértékben nőtt, mint két versenytársáé összesen. A megmutatkozó bizalom a számhordozhatóság bevezetése során a legnagyobb hazai mobilszolgáltató számára kitűnő lehetőséget nyújt arra, hogy piaci részesedésének növekedését fenntartsa. A T-Mobile márkanév átvételével megerősödő, minőségi szolgáltatásait itthon és külföldön tovább bővítő piacvezető Westel éppen ezért április 1-től külön e célra kialakított internetes portálján biztosítja az előzetes regisztrációt a hívószámuk megtartásával hozzá csatlakozóknak.

A Westel honlapjáról elérhető Számhordozás portálon megtalálható a regisztrációs űrlap és minden olyan információ, amely a folyamat megértéséhez szükséges. A számhordozást több egyedülálló lehetőség teszi igazán kényelmessé, ilyen pl. a megrendelt új westeles SIM-kártya és/vagy készülék díjmentes házhozszállítása. Emellett a megküldött azonosító és jelszó birtokában a hívószámát megtartó, de Westelt választó ügyfél a Webshop zárt felületére belépve nyomon követheti a számhordozás folyamatának minden mozzanatát. A számhordozással, illetve a portállal kapcsolatosan az éjjel-nappal kedvezményesen hívható 06-40-633-633-as számon szóban vagy a szamhordozas@westel.hu e-mail címen írásban kérhető bővebb információ.

A több mint 3,8 millió előfizető bizalmát élvező társaság továbbra is az egyedülálló díjcsomagválasztékot és minőséget tekinti legfőbb értéknek, amelynek hasznos kiegészítője lehet a számhordozhatóság. A nemzetközi tapasztalatok alapján a május 1-jét követően életbe lépő lehetőséggel várhatóan az ügyfelek alig néhány százaléka él majd és az erre történő felkészülés mellett a Westel a meglévő és új mobilelőfizetők megnyerését tartja majd szem előtt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés