Connect with us

Hirdetés

technokrata

A T-Mobile májusban indítja be 3G szolgáltatásait

Kütyük

A T-Mobile májusban indítja be 3G szolgáltatásait

A T-Mobile bejelentette, hogy májusban TM3 néven UMTS, GPRS és WLAN szolgáltatásokat fog indítani az Egyesült Királyságban, Németországban és Ausztriában.

A mobil szolgáltató harmadik generációs (3G) mobil szolgáltatásai révén az előfizetők akár 384 Kbit/s-os adatátviteli sebességet is elérhetnek majd, ami jelentős előrelépést jelent a jelenlegi 2,5 G hálózatok sebességéhez képest.

A 3G szolgáltatás beindulásával egy időben megjelenik majd az operátor kínálatában a Communication Center, mely áll egyrészt egy Multimedia Net Card nevezetű, hordozható számítógépekbe illeszthető kommunikációs kártyából, illetve egy internet kapcsolatot és elektronikus levelezést biztosító speciális szoftverből. Amennyiben a Communication Centert WLAN kompatibilis notebookokban használják, a kártya automatikus kiválasztja az adott pillanatban elérhető leggyorsabb kommunikációs technológiát.

A T-Mobile munkatársai elmondták, hogy a harmadik generációs szolgáltatások beindulásakor az említett országok lakosságának megközelítőleg negyven százalékos lesz a lefedettsége, mely lefedettség az idei esztendő végére várhatóan 50 százalékra fog növekedni. Az 500 MB adatforgalmat (UMTS, GPRS) magába foglaló Data Flat 500 csomag ára 110 euró lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés