Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vipmail – új szolgáltatások

Kütyük

Vipmail – új szolgáltatások

A napokban újabb szolgáltatásokkal bővült a Vipmail levelezőrendszer

HTML-alapú levélírás már Mozilla/Netscape alatt is: Jelenleg a Vipmail az egyetlen olyan hazai ingyenes levelezőrendszer, mely lehetőséget biztosít HTML-alapú levelek írására úgy, mintha a felhasználók egy szövegszerkesztőt vagy weblapszerkesztőt használnának. Ez a lehetőség eddig csak Internet Explorer alatt működött, mostantól azonban a Mozilla alapú böngészők használói is elérhetik, így például használható a levélformázás minden eszköze Netscape 7 alatt is.

SMS értesítés: Másik újdonság, hogy a levelek érkezéséről már SMS-ben is értesülhetnek a felhasználók. A rendszer különlegessége, hogy minden előfizető saját értesítési formát állíthat be. A szolgáltatás fejlesztésekor a Vipmail fejlesztői nem szerették volna korlátozni a használókat, hogy milyen formában kapják meg a levelet telefonjukra. Ennek eléréséhez a felhasználó készíthet egy ˝sablon˝ üzenetet, amibe ˝kulcsszavakat˝ helyez el. A SMS küldő alkalmazás ezeket, egy-egy e-mail érkezésekor automatikusan kicseréli a megfelelő tartalomra. A szolgáltatásra SMS-ben lehet előfizetni, melyet a SWIFT Solutions és a Vipmail közösen üzemeltet.

Az SMS értesítést mindhárom mobilszolgáltató ügyfelei igénybe vehetik, függetlenül attól, hogy havidíjas vagy kártyás előfizetéssel rendelkeznek.

Megújult WAP felület: Temérdek kérésnek eleget téve a Vipmail WAP felülete számos szolgáltatással és új megjelenéssel gazdagodott, alkalmazkodva az egyre jobban elterjedt színes kijelzős telefonok képességeihez vagy egy-egyszerűbb változattal, akik inkább az adatforgalom nagyságára ügyelnek. Továbbá lehetőség van a nemrégiben üzembe állított naptárban lévő bejegyzések megtekintésére, így megvalósítva a teljes mobilitást, lévén szó akár levelezésről, akár naptárbejegyzések nyomon követéséről a telefonon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés